Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2019, 22:59   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Göcek Tekne Kiralama

Fethiye, Göcek, Bodrum, Marmaris ve Kaş ilçelerinde tekne turları düzenleyen Gocekonline şirketi kiralık teknelerle hizmet veriyor. Gocekonline sitesinin İngilizce dil desteği bulunuyor. Böylece yabancı kişilerin de rahatça Gocekonline şirketine ulaşmasını sağlıyor. Sitede iletişim için telefon numarası ve e-posta adres bulunmaktadır. Ayrıca sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Google Plus ve Instagram sayfalarını takip edilebiliyor.

Fethiye tekne kiralama hizmeti ve diğer tekne kiralama hizmetleri, Göcek kiralık tekne ve diğer tekneler ile hizmet sunan Gocekonline şirketi Göcek, Fetiye tekne kiralama fiyatları ile her bütçeye uygun hizmet sağlıyor.

Tekne Turları

Gocekonline şirketi www.gocekonline.com sitesi ile müşteri potansiyelini artırarak, Türkiye ve yurt dışından müşterilerin rahatça ulaşmasını sağlıyor. Günlük tekne turları düzenleyen Gocekonline şirketi; tekne turlarına her gün saat 10:00 - a10:30 arasında başlıyor. Göcek'ten başlayan tekne turu, Göcek Adası, Yassıca Adaları, Tersane Adası, Bedri Rahmi Koyu, Kleopatra Hamam Koyu, Boynuzbükü Koyu, Yavansı Koyu, Göbün Koyu, Kille bükü Koyu, Sıralıbük Koyu, Akvaryum Koyu, Cennet Koyu ve Merdivenli Koyu gibi koy ve adalardan geçiyor. Yüzme molaları, Yassıca Adasında yürüme vakitleri, öğle yemeği, çay ve meyve servisi gibi ikramlarıyla devam ediyor. Tekne turları 18:00 - 18:30 arasında bitmektedir.

Göcek Tekne Kiralama

Gocekonline şirketine tekne kiralamak için de başvuruluyor. Motoryat, gulet ve yelkenli olmak üzere üç tekne tipi bulunan şirketin farklı bir kategorisi de sınıf kategorisidir. Bu kategoride; ekonomik, standart, lüks, delüks, ultra lüks ve VIP sınıf çeşitleri bulunuyor. Bir diğer kategori ise tekne boyu kategorisidir. Tekne boyu olarak; 17 metreden az, 17 metre - 25 metre, 25 metre - 42 metre, 42 metreden fazla kategorileri bulunuyor.

Kaynak : http://bit.ly/2Pf2mu2
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla