Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2019, 19:59   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Avustralya vizesi almak için nereye başvurmalıyız?

Avustralya vizesi almak için nereye başvurmalıyız?

Avustralya'yı gezmek istiyorsanız, öncesinde vizenizi almanız gerekecektir. Vize işlemleri öncesinde ne gibi hususlara dikkat edeceğiniz, hangi evrakları yanınızda bulunduracağınız ve benzeri pek çok bilgi, avustralyakonsoloslugu.net içerisinde açıklanmıştır. Siteye bağlanarak, Avustralya vizesi hakkında kafanıza takılan bütün sorulara açıkça yanıt alabilirsiniz.

Avustralya konsolosluğu bildiğiniz gibi İstanbul'un Şişli ilçesinde yer alır. Konsolosluğun açık adresi ve telefon numaralarını görmek adına, yine avustralyakonsoloslugu.net adresinden faydalanabilirsiniz.

Avustralya vizesi için güncel bir dilekçe örneği de, bu site içerisinde bulunabilecektir. Avustralya'ya sorunsuzca vize alabilmek adına, siz de pek çok kişi gibi avustralyakonsoloslugu.net adresinde paylaşılan bilgilerden mutlaka yararlanınız.

Başlıca vize türleri: Aile ziyareti vizesi, ticari vize, turistik vize, öğrenci vizesi ve çalışma vizesi şeklindedir. Avustralya'yı ziyaret amacınız her ne ise, buna uygun bir başvuru yapmanız gerekecektir.

Site: Avustralyakonsoloslugu.net
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla