Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2019, 03:58   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İSO Belgeleri

Firmalar için özellikle sistem belgelendirme konusunda gerçekleştirilecek olan çalışmalar için profesyonel şekilde hizmet verilmektedir.
Daha iyi koşullarda hizmet vermekte olan firmalar için ISO 9001 2015 belgesi alımı konusunda site üzerinden yapılacak olan profesyonel yardım alınması sağlanmaktadır. Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan firma yapılacak olan çalışmalarda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ile gerçekleştirilen çalışmalar dahilinde özellikle firmanızın ürün ve hizmetlerinin daha iyi koşullarda gerçekleştiğini göstermek adına hazırlanacak olan belgeler için gerekli başvuru işlemlerinin yapılması sağlanmaktadır. Belgelendirme çalışmaları sırasında gerekli bilgilerin alınmasıyla kısa süre içerisinde sonuç alınması sağlanmaktadır. Bu süreçte yaşanabilecek her türlü probleme karşı önlem alınmaktadır.

Sistem Belgelendirme Çalışmaları
Belirlenen standartlarda faaliyet gösterdiğini belirtmek isteyen firmalar için ISO 9001 2015 belgelendirme çalışmalarının yapılabilmesi için alanında uzman ekip ile çalışma yapmakta olan firma bu alandaki taleplerinizi karşılamaktadır. Belirlenen standartlara uygun şekilde çalışma gösteren firmalar için kısa süre içerisinde belge alımı sağlamaktadır. Yapılacak olan işlemler konusunda bilgi almak veya fiyat teklifi talebinde bulunmak isteyenler site üzerinden gerekli işlemleri online olarak yapabilirler. Detaylı şekilde hazırlanmış olan içerikler üzerinden yapılacak incelemeler dahilinde özellikle belirlenen standartlar ya da başvuru yapacak olanlar için gerekli koşullar gibi merak ettiğiniz konularda bilgi almanız sağlanmaktadır. Daha fazla ayrıntıya sahip olmak ya da hizmet talebinde bulunmak isteyenler iletişim bilgileri üzerinden görüşme yapabilirler.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla