Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2019, 03:08   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Online Güncel Ders Notları

Sınava hazırlanmak isteyenler için hazırlanmış olan notlar tercih etmiş olduğunuz derslere göre daha fazla çalışma olanağı sağlamaktadır.
Lise, ortaokul ya da üniversite için hazırlanacak olanlar ders notları konusunda site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde birbirinden farklı seçeneklere ulaşım sağlayabilirler. Özel olarak hazırlanmış olan notlar arasında tercih yapmak isteyenler farklı kategorileri değerlendirebilirler. En uygun seçenekleri belirlemek istediğinizde site üzerinden hazırlanmış olan notları karşılaştırabilir ve seçmiş olduğunuz derse göre tercih yapabilirsiniz. Memur olmak isteyenler KPSS notları sayesinde sınava hazırlanırken daha geniş bilgi elde edebilirler. Eksik olduğunuz noktaları tamamlamak ve daha iyi hazırlanmak istediğinizde ihtiyaç duyabileceğiniz notlara site üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

AÖF Ders Notları
Üniversite eğitimi almakta olanlar üniversite vize final notları konusunda ihtiyaç duyabilecekleri her durumda özel olarak hazırlanmış olan notlara site üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Daha iyi koşullarda çalışmak ve hazırlanmak isteyenler için hazırlanmış olan site üzerinden yapılacak olan incelemeler dahilinde merak edilen konular hakkında bilgi alınabilir. Açık öğretimde eğitim görmekte olanlar AÖF ders notları için farklı seçenekleri tercih edebilirler. Eğitim aldığınız bölüme göre yapacağınız incelemeler dahilinde özellikle ders notlarınızı yükseltmek ya da alacağınız sınav notunun başarı oranını yükseltmek istediğinizde site üzerinden ihtiyaç duyduğunuz bilgileri ulaşım sağlayabilirsiniz. Güncel olarak hazırlanmış olan AÖF çıkmış sorular daha önceki yıllarda çıkmış soruları incelemek isteyenlere kolaylık sağlamaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla