Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2019, 09:18   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Sarıyer halı yıkama

Kilimcioğlu halı yıkama bayilerinden olan Bakırköy halı yıkama merkezinde halılarınız için çok çeşitli yıkama seçenekleri mevcuttur. Halılarınızın türüne, cinsine göre en iyi teknik tespit edilir ve halılarınıza zarar vermeyecek bir şekilde kullanılması gereken yöntemler kullanılarak halı yıkama işlemi tamamlanır.

Halı yıkama işinde yer alan çok fazla firma olsa da biz farkımızı çoktan ortaya koymuş olan bir firmayız. Bu nedenle de müşterilerin ilk tercihi olmaktan gurur duymaktayız. Halı yıkama işinde her zaman teknolojiden yararlanırız ve ürünlerimizi de doğaldan yana tercih ederiz. Bu nedenle de halı aşınmaları, yıpranmalar hiçbir işimizde söz konusu olamaz. Sarıyer halı yıkama firmalarından biri olarak en değerli halılarınızı yıkar, işimizi en kısa süre içerisinde halleder, evinize teslim yaparız. Öncelikle aşınmalar ya da yıpranmaların müşterilerimizin en büyük korkulu rüyası olduğunun farkındayız. Özellikle de renk kaymalarının büyük bir problem olduğunu ve giderilmesi gerektiğini biliriz. Bu nedenle de Sarıyer halı tamiri konusunda da müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Beşiktaş halı yıkama ile alakalı talep formu oluşturabilirsiniz. Form bölümünüzü sitemizde bulabilir ve bu formu doldurabilirsiniz. Ayrıca hemen telefon numaralarımızı kullanarak iletişim de kurabilirsiniz. Yetkililer en kısa zaman içinde size yanıt verecek ve yönlendirmeleri yapacaktır. Beşiktaş halı yıkama ile alakalı bölgesel bir hizmet vardır. Yani bu bölgede bulunan ekiplerimiz çok yakın bir zaman diliminde sizinle iletişim kuracak ve hemen müdahalede bulunacaktır.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla