Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2019, 16:51   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Şehirler Nakliyat Fiyatları Elmas Nakliyat

Şehirlerarası ve şehir içi taşınma işlerinde işinde uzman olan ve güvenilir hizmet veren nakliye firması tercih edilir. Elmas nakliyat firması da müşterilerden gelen bu titizliği önemseyerek uzun yıllardır bu isteği kendisine ilke edinmiş durumdadır. Değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Bir adresten başka adresi taşınması gereken ister ev, ister ofis olsun aynı titizlik ile en güvenilir hizmeti sunmaktadır.

Alınan nakliye ve depolama hizmetini güvenilir kadrosu ile en kısa sürede gerçekleştiren Elmas Nakliyat sehirlerarası nakliyat fiyatları konusunda da uygun aralıklardadır. Taşınması gereken eşya miktarı ve mesafe detaylarıyla elmas nakliyat yetkilileri ile iletişime geçmeniz halinde bütçenize makul gelecek olan fiyatlar hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Elmas nakliyat ev taşıma, ofis taşıma, büro taşıma, işyeri taşıma ve hatta piyano gibi değerli eşyaları taşıma gibi daha birçok alanda hizmet vermektedir. Taşınacak olan eşyaların her birine aynı özen ve değer verilerek paketleme yapılır. Büyük bir titizlik ve dikkat ile nakliye aracına yüklenir. Kadromuzda görev alan her bir ekip elemanı yaptığı işin ciddiyetinin bilincindedir.

Nakliyat firmaları arasında uzun süredir yerini zirvede tutan elmas nakliyat sehirlerarası nakliyat ücretleri konusundan önce müşteri memnuniyetine önem verir. Memnun müşteri elmas nakliyat için en büyük kazançtır. Yaptığı her nakliye işinin bir öncekinden daha önemli olduğu düşüncesi ile her seferinde en iyi hizmeti verilmektedir. Teslim adlığımız nakliye de modern ekipmanlar kullanılmakta ve işinde profesyonel olan eğitimli elemanlar ile eşyalar taşınmaktadır.

Nakliyesi ve paketlemesi yapılacak olan her bir eşyanız patlayan lastik ambalajı ile öznele paketlenir. Demonte olması gereken mobilyalarınız büyük bir dikkat ve titizlik ile sökülüp ambalajlanır. Büyük ve tek parça olan eşyalarınız zarar görmeyeceği ve darbe alamayacağı ambalaj ve paketleme cinsine göre sarılıp bantlanır. Hatta talep doğrultusunda mutfak eşyaları da bayan elinden büyük bir özenle tek tek kağıt ile sarılarak kolilere yerleştirilip nakliye aracının en güvenilir noktasında taşınır. Yüklenen eşyaların teslim adresine ulaşmasına zaman var ise kiralık depolama alanımızda istediğin süre kadar güvenlik ağı çerçevesinde özenle saklanır.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla