Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2019, 01:17   #1
skirubo
Keyifli~Üye
 
skirubo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Aralık 2018
Mesajlar: 275
skirubo is on a distinguished road
Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Uçak Kiralama, Jet Kiralama

Hayatında ilk kez uçak seyahati yapacak kişiler bu yolculuk için stresli ve endişeli olabiliyor. Bu nedenle pek çok seferde uçuş erteleme veya bilet iptali gibi olaylarla karşılaşabiliyoruz. Halbuki uçak kiralama yapılan yolculuklarda zamandan tasarruf etmeyi, pek çok yeri gezebilmeyi, işleriniz daha hızlı şekilde bitirebilmenizi sağlıyor. İlk yolculuğunu tamamlayan kişiler için stres daha azalacaktır ve endişeleri büyük oranda azalacaktır. Eğer hâlâ bir korkunuz varsa yolculuğun sonunda göreceğiniz yeri düşünün. Bunların yanı sıra uçak yolculuğu kara ve deniz yolculuklarına göre daha güvenli bir seyahat seçeneğidir.
Peki ilk uçuşunuzdan önce bilmenizde yarar olan şeyler nelerdir?
· Araştırdığınız zaman göreceksiniz ki jet kiralama sandığınız kadar pahalı değil. Kampanyaları yakaladığınız sürece veya önceden alınan biletlerde oldukça uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.
· Her havayolu ulaştırma şirketinin yolculuk biçimi ve kuralları aynı değildir. Bagaj kapasitenizden, evcil hayvanınızı yanınızda götürmeye kadar çeşitli seçenekleri sunabilen veya sunamayan havayolu şirketleri vardır.
· Yanınıza alacağınız el bagajınızın içerisindekilere de dikkat etmelisiniz. El bagajınızın içinde iğne, bıçak gibi kesici ve delici sivri eşyalar bulunmamalı. Sivil havacılık kurallarına göre yanınızda yine 100 mililitreden fazla sıvı bulundurmamanız gerekir. Bunlar genellikle parfüm, deodorant gibi ürünler olsa da bazı basit sıvı ürünlerin de yanınızda olmasına izin verilmiyor.
· Yolculuk boyunca vakit geçirecek uğraşlar bulun. Ne kadar sakin olursanız yolculuğunuz o kadar az stresle biter. Bunun için sizi rahatlatacak çaylar içip, kitap okuyabilirsiniz, film/dizi izleyebilirsiniz, yanınızdakilerle sohbet edebilir veya müzik dinleyebilirsiniz. Eğer iş amaçlı seyahat ediyorsanız da dosyalarınızı vs. kontrol edebilirsiniz.
· Basınçtan oluşacak olan kulak tıkanıklığına karşı sakız çiğneyebilirsiniz, esneyebilirsiniz, ve yutkunarak basınçtan oluşan kulak tıkanıklığını gidermiş olursunuz.
skirubo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla