Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2019, 02:35   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İş fikirleri, evde ek iş seçenekleri ve para haberleri sitesi

Geçtiğimiz yıllarda boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ev hanımı, emekli yada öğrencilerin tercihi olan ek işler, günümüzde artan pahalılık ve geçim zorluğu nedeni ile zorunlu bir iş haline geldi. Evde ek iş yapmak isteyen binlerce kişinin aklına ilk olarak, ''Ne iş yapabilirim?''sorusu geliyor. Bu soruya uygun cevaplar bulamayan kişilerin ek iş yapma girişimi maalesef başarısızlıkla sonuçlanıyor. Sadece ek iş yapmak isteyenler değil, kendi işini kurmak isteyen girişimciler ve parasını çeşitli yöntemler ile yatırıma dönüştürmek isteyen yatırımcılar da başarısızlık ile yüzleşebiliyor. İş arayan veya para kazanmak isteyen kişilere rehberlik etmek amacı ile kurulan paraveis.com sitesi, yatırımcılar ve iş arayanlar için en doğru ve güncel bilgileri derleyerek takipçileri ile paylaşıyor.

Evde ek iş ve ek iş fikirleri

Sitede bulunan kategorilerden ilk göze çarpanları evde ek iş ve iş fikirleri kategorileri. Bu kategorilerde ek iş yapmak isteyenler için güncel ek iş bilgileri, kendi işini kurmak ve işletme sahibi olmak isteyenler için girişimcilik fikirleri sunulmaktadır. Sitenin kuruluşundan bu güne kadar bir çok ek iş bilgisi ve girişimci rehberi yazı paylaşılmıştır ve paylaşımlar binlerce kişi tarafından değerlendirilmiştir.

Döviz haberleri ve güncel dolar yorumları

Paraveis.com sitesinde iş arayanlar ve girişimcilerin yanında yatırım yapmayı düşünenler için de bir kategori mevcut. Parasını değerlendirmek ve uygun yatırımlar ile daha fazla kazanmak isteyenler için güncel döviz haberleri ve dolar yorum makaleleri yayınlanıyor. Ayrıca kullanıcılar sitede yer alan döviz hareketleri grafiği ile en güncel döviz verilerine anında ulaşabiliyor.

Para ve İş sitesinde; evde yapılabilecek ek işler, iş fikirleri ve döviz haberlerinin dışında, banka ve kredi haberleri, kripto para haberleri ve güncel kamu ilanları da alanında uzman editörler tarafından düzenli olarak takip edilmekte ve paylaşılmaktadır.

Tüm bu kategoriler ile ilgili merak ettiğiniz herhangi bir konu için paraveis.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla