Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2019, 13:35   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beşiktaş ankaragücü maçı canlı yayın linki besıktashaberı.com'da

https://www.besiktashaberi.com/ankar...li-yayin-linkiBeşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Beşiktaş Ankaragücü maçı canlı izle

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Siyah beyazlılar, yarın saat 19.00'da Vodafone Park'ta MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. BJK Ankaragücü canlı izle

Beşiktaş, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, Ankaragücü maçının saat kaçta oynanacağı mücadeleyi takip etmek isteyen sporseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Başakşehir’in üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrasında zirve yarışında yer alan siyah beyazlı takım Ankaragücü maçını da kayıpsız atlatmak istiyor. Peki, Beşiktaş – Ankaragücü maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Beşiktaş, Ankaragücü maçının ne zaman oynanacağı yeni haftanın fikstürünün paylaşılmasının ortaya çıkmıştı. Ligde zirvede alınan sonuçların ardından siyah beyazlı takımın da iddiasını devam ettirdiği bir tablo ortaya çıktı. İşte Beşiktaş – Ankaragücü maçı öncesi ligdeki ve takımlardaki son durum…

Siyah beyazlı takım maç eksiği ile 56 puanla ligin 3. sırasında yer alıyor. Eğer karşılaşmadan galip gelirse lider Başakşehir’le arasındaki puan farkı 3’e inecek. Önümüzdeki haftalarda Galatasaray ile de maç yapacak olan Beşiktaş bu karşılaşmadan da galip gelmesi halinde önemli bir avantajı ele geçirecek, çünkü Başakşehir’le Galatasaray arasında da bir maç oynanacak.

REKABET ANALİZİ NE DURUMDA?

İki takım arasında bugüne dek oynanan 110 karşılaşmadan 75’i Beşiktaş’ın üstünlüğü ile tamamlandı. 25 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken 10 maç da Ankaragücü’nün galibiyetiyle tamamlandı.

SON MAÇLARDA BEŞİKTAŞ FORMDA

Bireysel performanslar göz önüne alındığında Beşiktaş son 15 mücadelesinde sadece 1 kez mağlup oldu. Son 5 maçta ise hiç puan kaybı yaşamayan siyah beyazlı takım formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ankaragücü de peş peşe aldığı iyi skorlarla hem düşme hattından uzaklaştı hem de kasasını doldurdu.

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR KİMLER?

Ev sahibi ekipte sarı kart cezası bulunan Gary Medel müsabakada forma giyemeyecek. Adriano ve Quaresma’nın durumları ise maç saatinde netleşecek. Ankaragücü’nde statü gereği sahada yer alamayacak isimlerse şöyle; Faty, Cerci, Hopf, Ozokwo ve T. Heurtaux.

BEŞİKTAŞ, ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşma 28 Nisan 2019 Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla