Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2019, 21:57   #1
skirubo
Keyifli~Üye
 
skirubo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Aralık 2018
Mesajlar: 275
skirubo is on a distinguished road
Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Kartvizit Fiyatları

Kartvizit Üzerinde Olması Gerekenler
Kartvizitler şirket veya kişilerin özeti biçiminde ki bilgi kartlarıdır. Kartvizitlerin üzerinde ilgili yer veya kişinin tüm iletişim bilgilerini net şekilde belirtmelidir. Kısıtlı bölümde, gereksiz bilgilerden kaçınarak tasarlanması gereken bu kartvizitlerde genellikle bulundurulması gereken bilgiler şöyledir;
Şirket İsmi: Şirketin bilinen ismi üst kısımda ve en büyük olacak şekilde en göze çarpan yerde olmalıdır.
Şirketin Amblemi: Şirketin logosu kartvizitlerde dikkat çeken en önemli unsurlardan birisidir. Logolar kartvizitte şirketin ismi kadar önemlidir. Logolar şirketin sembollerinden birisidir. Amblemler genellikle logo hizasında sağda veya solda bulunurlar. Boyutları kartvizit alanına ve ölçülerine göre değişebilmektedir.
Şirketin Sloganı: Sloganlar genel olarak şirket isminin altında bulunur. Bu bölümde şirketin amacına dair küçük bilgi verilir. Genelde satılan ürünler maddeler olarak yazılır ya da farklı biçimlerde kullanmak mümkündür.
Şirket ve Sahibinin İletişim Bilgileri: Kartvizit İsteğe bağlı olarak şirket sahibinin adı yazılabilir; fakat bunun dışındaki iletişim bilgileri kartvizit üzerinde mutlaka olması gereken bilgileridir. Zaten kartvizitlerin kullanım amaçları da bu iletişim bilgilerini müşterilere duyurmaktır. İletişim bilgilerinden kasıt: Şirketin telefon numaraları, varsa kartın üzerinde ki kişinin cep telefonu, mail adresleri, faks numaraları, web sitesi adresleri olabileceği gibi bilgiler arttırılabilir. Genellikle bu bölüm kartvizitlerde altlarda bulunmakla birlikte tasarıma göre farklı yerlerde de bulunabilmektedir.
Kartvizitler örnekleri genellikle dikdörtgen yapıdadırlar ve genellikle düz hatlar tercih edilerek basılırlar. Tabi farklı olarak çeşitli şekillerde Kartvizit baskı çeşitleri de vardı. Oval kartvizitler, karemsi kartvizitler de sıkça görürüz.
Kartvizit ölçüleri ise genellikle 45 x 85 mm – 50 x 80 mm – 50 x 85 mm – 50 x 90 mm – 55 x 85 mm – 55x 90 mm.’dir.
skirubo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla