Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2019, 02:06   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Cuma Mesajlarının Önemi

Cuma Mesajlarının Önemi

Cuma, müslümanlar için önemli bir gündür. Cuma toplanma anlamına gelir. İslamiyetin ilk yıllarından itibaren insanlar Cuma namazında bir araya gelir ülkenin önemli sorunları bu toplantıda görüşülüp karara bağlanırdı. Cuma önemli bir gün olup Cuma ile ilgili ciddi açıklamalar kuranda yer alır. Cuma günü müslümanlar işini gücünü bırakıp camiye gitmelerini ve ibadetlerini yapmaları söylenir. Peygamberimiz böylesine önemli bir güne 3 kere arka arkaya gitmeyen birisi için bizden değildir açıklamasını yapmıştır.

Cuma günleri müslümanlar birbirlerine güzel dileklerde bulunurlar. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık herkes akıllı telefonlara sahip oldu. Bugün akıllı telefonlarda facebook, watsap gibi sosyal ağlar kişileri birbirine yakınlaştırdı. Bugün herkesin dahil olduğu bir vatsap gurubu var. Vatsap guruplarında önemli olaylar, ilanlar guruptaki kişilere kolayca iletilir hale geldi. Akıllı telefonlarda Cuma günü sevdiklerinize Cuma mesajları gönderip böylesine özel bir günde onları unutmadığınızı, Cuma gününün önemini onlara bir kere daha hatırlatabilirsiniz. Bu hatırlatma ile birlikte kişilerin sizin için de dua etmesini sağlayabilirsiniz. Cuma mesajları ile sevdiklerinizi mutlu etmek için siz de iftarsaati.org internet adresini kullanabilirsiniz. Sitede yer alan Cuma mesajlarından seçim yaparak üyesi olduğunuz guruplara toplu mesajlar gönderebilir, ne kadar hassas ve duyarlı olduğunuzu sevdiklerinize göstermiş olursunuz.

Cuma mesajlarının dışında site üzerinde Ramazan İmsakiyesi, iftar ve sahur saatleri, günlük namaz saatlerini il ve ilçe bazında takip edebilirsiniz. Sitede tüm illerib ve ilçelerin namaz vakitlerini bulabilirsiniz. Site üzerinde Cuma namazı, imsakiye dışında dini konularda önemli bilgiler içermektedir. Dini konularda herkesin merak ettiği dini konuları işin uzmanı, alanında deneyimli ve eğitimli kişilerin görüşleri alınarak özgün biçimde hazırlandı. Site üzerinde birçok faydalı dini bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sitede aktif yemek tarifleri bölümü vardır. Bu bölümde güncel yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Kısıtlı bütçe ile yapabileceğiniz yemek tariflerinden tutun, kral sofralarının yemek tariflerini sitemizde bulabilirsiniz. Yemek tarifleri kolay anlaşılabilir bir dille hazırlandı. Alanında uzman ekibimiz yemek tariflerini hazırlarken görsel açıdan yazıları zengin tutmaya özen gösterdi. Ramazan ayına özel yemek tariflerini sitemizde bulabilirsiniz.

Site her gün güncellenen aktif bir sitedir. Site sadece ramazan sitesi değil yılın 365 günü size fayda getirecek içerikler yer alır. Sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenler, beslenme rehberi, diyet rehberi gibi birçok sağlık alanıda önemli bilgilere bu siteden ulaşabilirsiniz. Sitemizden faydalanmak için hemen sitemize giriş yapın.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla