Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2019, 18:16   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Lastiğiniz Mi Patladı?

Hiç ummadığınız anda akünüz akünüz bittiyse paniklemenize gerek yok! Çünkü 7/24 destek olmaya hazır ekibimiz size yardımcı oluyor.

Akü takviyesi hizmetimiz sayesinde, herhangi bir zaman akünün bitmesi halinde bizi arayın. En hızlı yol yardımı desteğimizde size yardımcı olalım! Aracınız sorunsuz olsa bile bazen acil durumlar söz konusu olabilir. Bu durumların önüne geçmek için bizim iletişim numaralarımızı kaydedin, hemen arayarak yardım isteyin. İstanbul'un her yerinde destek vermeye hazır olan ekibimiz size yardımcı olmak için her yolu deneyecektir. Akü takviye sayesinde artık gidilmedik yol, gezilmedik yer kalmayacak. Çünkü biz her zaman yanınızdayız! Aracınızın aküsü bitebilir, anlamayadığınız şekilde arıza yapması gündeme gelebilir. Ama bizimle iletişime geçerseniz nerede olursanız olun yardımınıza koşacağımızı bilirseniz içiniz rahat eder.


24 Saat Yol Yardımı

Evet artık yolda kalmanız sorun olmayacak. Çünkü firmamız sizin için en iyiyi planlayarak aku takviye hizmetinden kalıcı olarak yararlanma fırsatı sunacak. En özel seçeneklerden yararlanmak için bizimle işbirliği yapın, 24 saat yol yardım ve arıza tespit hizmetimiz yanınızda olsun! Yolda kalacağım diye üzülenlerin yeni bir yardımcısı var. Teknolojik arıza tespit cihazlarımız ve akü transferi, çekici hizmeti ve yol yardımı hizmetlerimiz sizi nerede olursanız olsun yalnız bırakmayacak. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı sunan ekibimiz sizin için en iyi şekilde planlayacağı destek paketleriyle ekonomik bir yol yardım hizmeti verecektir.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla