Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2019, 18:20   #1
zorlu
Keyifli~Üye
 
zorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Mayıs 2019
Mesajlar: 3
zorlu is on a distinguished road
Puanlar: 377, Seviye: 1
Puanlar: 377, Seviye: 1 Puanlar: 377, Seviye: 1 Puanlar: 377, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Şehirler arası nakliyat parça eşya taşıma

Evden Eve Nakliyat zor ve deneyim gerektiren bir hizmet alanıdır.Bursa İmza Evden Eve olarak müşterilerimize alanında tecrübe sahibi profesyonel elemanlarımız ve yeni modelden oluşan eşya taşıma araçlarımız Bursa‘nın her yerine evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Evden Eve Nakliyat isteğiniz doğrultusunda günün müsait olduğu bir zaman dilimi içerisinde evinize gelen eksperimiz eşyalarınızı inceler. Buradaki belirlenmesi amaç taşınma gününde herhangi bir aksilik yaşanmaması için yapılır. Evinize gelen eksperimiz bütün eşyaların envanter listesini menfaatir ve eşya miktarıyla orantılı düzeye sahip aracın belirlenmesini, kullanılacak taşıma ekipmanlarının belirlenmesi, çalışacak personel sayısı, kullanılacak ambalajlama malzemelerinin belirlenmesi gibi birçok ayrıntıı daha önceden değerlendirir. Müşterimize taşıma hizmetlerinin her ayrıntı aktarıldıktan sonra anlaşma sağlanması durumunda sözleme ve sigorta kapsamı dahilinde eşyalarınız taşınır.

Zorlu Evden Eve Nakliyat Şirketi
Yapmış olduğumuz sigorta kent içi ve kentlerarası bütün taşımacılık hizmetlerinin bütününde geçerli niteliğe sahip eşya sigortasıdır. Anlaşmalı çalışmış olduğumuz sigorta firması Allianz sigorta firmasıdır ve 50.000 TL değerlinde yapılan sigortadır. Eşyanızın kırılması, çalınması ve olabilecek bütün doğal afetlere karşı geniş kapsamlı eşya sigortasıdır.

Taşınma tarihinde sabahın erken ışıklarında evinizin önünde olan personellerimiz ve aracımız işe başlar.

Personellerimiz ilk olarak evinizde mobilya eşyaların demonte prosedürleriyle işe başlar. Çünkü mobilya eşyalar taşınması zor ve zarar görme olasılıki yüksek olmasından kaynaklı firmamız personelleri tarafından demonte prosedürü yapılır. Demonte parça mobilya eşyalar birinci sınıf ambalajlama malzemeleri kullanılarak paketlenmesi sağlanır.

www.sehirlerarasinakliye.biz

Elektrikli ev eşyalarınız havalı naylon, streç gibi malzemeler ile paketlenmesi sağlandıktan sonra özel eşya boyutuna makul olan içersine konulur.

Kumaş, deri, koltuk türündeki eşyalarınız ilk olarak streçlere daha sonrasında ise havalı naylonlara sarılır.

Elbise dolabınız içerisinde bulunan giysileriniz şeffaf poşetler içine konulur ve daha sonra askılı elbise dolaplarımız içerisine konularak aracımıza taşınması sağlanır.

Cam türündeki bardak, tabak, porselen, yemek takımı vb. eşyalarınız kraft kağıtlara ve havalı naylonlara sarılarak köpüklü koliler içerisinde taşınması sağlanır. Evinizdeki bütün eşyaların kaliteli bir biçimde paketlenmesi sağlandıktan sonra aracımıza yüklenir ve belirtmiş olduğunuz adrese gdolayılmek üzere eşyalarınız yola çıkar.bursa evden eve nakliyat firmaları içinde hizmetlerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.
zorlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla