Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2019, 21:37   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Galatasaray Beşiktaş Derbisi canlı izleme heyecanı Besiktashaberi.com'da

Beşiktaş ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Galatasaray (1B 5M), tek galibiyetini geçen sezon bu statta aldı (2-0).

Beşiktaş Galatasaray canlı izle
BJK GS maçı canlı izle
https://www.besiktashaberi.com/besik...s-canli-yayin/

Beşiktaş'ı konuk ettiği son üç Süper Lig maçında iki yenilgi alan Galatasaray (1G), daha önceki 12 karşılaşmanın sadece birini kaybetmişti (10G 1B).
Bu sezon Süper Lig'de devam eden en uzun iki yenilmezlik serisinin sahibi bu maçta karşı karşıya gelecek: Galatasaray (16 maç - 10G 6B) & Beşiktaş (13 maç - 10G 3B).
Evinde oynadığı son 27 maçta da gol atan Galatasaray (toplam 77 gol), Süper Lig tarihinde iç sahadaki en uzun ikinci serisini egale etti. En son Ekim 2017'deki Fenerbahçe maçında gol sevinci yaşayamayan sarı kırmızılıların, en uzun serisi 34 maç (Aralık 2000-Kasım 2002).
Bu maç, Fatih Terim ve Şenol Güneş'in Süper Lig tarihindeki 15. karşılaşması olacak. Şenol Güneş rakibi karşısındaki ilk ve son maçı kazanırken, aradaki 12 maçta Fatih Terim yenilmedi (7G 5B). Şenol Güneş'in kariyerinde Fatih Terim'e karşı deplasman galibiyeti bulunmuyor.
Galatasaray ve Beşiktaş arasında Süper Lig'de oynanan son 27 maçın 26'sında ilk golü atan takım yenilmedi (21G 5B). Galatasaray, 2015/16 sezonunda Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Wesley Sneijder ile ilk golü atan taraf olmasına rağmen sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı.
Beşiktaş'ın Süper Lig'de Galatasaray'a attığı son 12 golün 11'i maçların ikinci yarılarında gelirken, ilk yarıda atılan tek gol Adem Ljajic'in ligin ilk yarısındaki maçta penaltıdan attığı goldü.
Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım (15). Galatasaray ise bu sezon ligde kalesinde kafa golü görmeyen tek takım konumunda. Galatasaray ligde 39 maçtır kafa golü yemiyor.
Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son 11 golün yedisi Mbaye Diagne'den geldi. Diagne'nin ligde Beşiktaş'a karşı iki maçta iki golü var.
Burak Yılmaz, Süper Lig'de 25 Mart 2012'den bu yana Galatasaray'a gol atamıyor. Burak'ın Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ikişer golü olmasına rağmen, henüz Galatasaray'a karşı golü yok.

Maç detayı sayfasında Spor Toto Süper Lig kapsamında oynanan Yeni Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasına ait tarih, saat, stat, stat kapasitesi, maç haftası, takımların son beş maçlarında aldıkları sonuçlar, canlı skor, TV yayıncısı, ilk yarı ve maç skoru, gol, golleri kimlerin hangi dakika-dakikalarda attıkları, penaltının gole çevrilip çevrilmediği, asist yapan oyuncu, sarı kart, kırmızı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart gören oyuncular, takımların ilk onbirleri ve dizilişleri, yedek oyuncular, oyuncuların oyuna girme ve oyundan çıkma dakikaları, teknik direktörün kim olduğu, hakem, yardımcı hakem ve dördüncü hakem bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca maç ile ilgili Opta istatistiklerini bulabilir, maçın skoru için düzenlenen ankete katılabilir, Mackolik foruma yazılan yorumları görebilir ya da yorumunuzu yazabilirsiniz. Üst menüde yer alan İddaa simgesinin tıklanabilir olması, Yeni Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasının İddaa programında yer aldığını ve oranlarının mevcut olduğunu gösterir. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı İddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Takım karşılaştırma simgesine tıklayarak takımların form durumlarını öğrenebilir ve iki takım arasında oynanan maçların skorlarına ulaşabilirsiniz. Bu sekmeden ayrıca iki takımın oyuncuların gol, asist ve kart bilgilerini görebilir; takımların gol dakikaları, yaş ortalaması, yabancı oyuncu sayısı, en yaşlı ve en genç oyuncuları ve puan durumu bilgilerini inceleyebilirsiniz. Grafik simgesine tıkladığınızda maç öncesinde iki takımın sezon istatistiklerini, maç sırasında ise karşılaşmanın istatistik bilgilerini görebilirsiniz. Mikrofon simgesi tıklanabilen maçlarda ise karşılaşmanın canlı anlatımını yazılı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Beşiktaş (BJK) Galatasaray (GS) derbi maçı ne zaman saat kaçta?
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2018/2019 Süper Lig'in maç programları belli oldu.Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu fikstürü çekilişi sonucu Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman? BJK GS maçı saat kaçta oynanacak? Merak konusuydu. TFF fikstürüne göre, Beşiktaş Galatasaray derbisi ligin 31. Haftasında oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2018/2019 Süper Lig'in maç programları belli oldu. Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu fikstürü çekilişi sonucu Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman? BJK GS maçı saat kaçta oynanacak? Merak konusuydu. TFF fikstürüne göre, Beşiktaş Galatasaray derbisi ligin 31. Haftasında 5 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla