Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2019, 16:45   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Kolay erişilebilen indirme programı : Torrent !

Kolay erişilebilen indirme programı : Torrent !
Çoğu kullanıcı torrent hakkında az da olsa birşeyler biliyordur. Ama yinede bilmeyenler için ' hızlı ve kaliteli indirme programı ' diyebiliriz. Popüler oyunların zamanla efsane haline geldiği bu portalda Torrent Oyun İndirmek artık çok kolay !

Bizimle programlarınızı hızlı bir şekilde indirmeye ne dersiniz ?
En hızlısına sahip olmak tabikide bir ayrıcalıktır. Sizinde bu ayrıcalığa sahip olmanızı isteriz. Büyük dosyaları indirmek her zaman için zor olmuştur. Ama Torrent te bu zorlukla asla karşılaşmayacaksınız . Çünkü Torrentle en büyük dosyaları en hızlı bir şekilde indirme ayrıcalığına sahip oluyorsunuz. Arka ağ geçidi ile full oyun indirmek yasal olduğu için hiçbir işleme tabii tutulamazsınız. Parça parça indirmek tabiki zaman alan ve yoran bir uygulama olduğu için torrentle tek parça halinde indirip yararlanabileceksiniz.

Efsane haline gelmiş oyunları kolaylıkla indirin !
Editörlerimiz her zaman online olup sizlere yardımcı olmaktan onur duyacaktır. Çünkü her kullanıcı onlar için önemlidir. Çok iyi Torrent Oyun oyun indirme kanallarına sahip olup bilgiler güncel tutulur. Özellikle oynamak istediğiniz oyunu sitemizi ziyaret ederek arama butonuna yazmanız yeterli olacaktır. Böylelikle oynamak istediğiniz bütün oyunları bulabilirsiniz. Her oyun siteye eklenmeden önce kontrollerden geçer ve çalışıp çalışmadığına bakılır. Bu kontroller sonucunda başarıyla geçen oyunlar siteye yüklenir ve güven duyarak rahatlıkla oynamanızı sağlayabiliriz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla