Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2019, 19:00   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart php linux hosting

Linux Web Hosting Nedir?

Linux Web hosting, Web hosting hizmeti vermesi amacı ile kullanılan sunucularda Linux işletim sistemi alt yapısı ile kurulan bir web sitesi barındırma sistemidir. Günümüz kullanıcıları tarafından çok tercih edilen web hosting ürünüdür.

Bunun en büyük nedeni hacking saldırıları karşında sağlam bir savunma altyapısına sahip olması ve uptime oranının diğer web hosting platformlarına oranla daha yüksek olmasıdır. Açık kaynak kodlu olması birçok developer'in bu web hosting türünü tercih etmesine neden olmaktadır.
linux hosting
Linux web hosting lerin yaygınlaşma sebeplerinden biri de bu hizmetin maliyetinin düşük olması ve performans açısından daha etkili bir şekilde hizmet vermesidir.
linux web hosting
Bu hosting PHP desteği sunmasından dolayı WordPress , Joomla ve Drupal gibi içerik yönetim sistemleri ile performanslı çalışabilmektedir. MySQL, HTML, Javascript, Java, Flash çalıştırabilir, mySQL, Oracle, PostgreSQL, FilePro, Informix ve Solid veritabanlarıyla iletişim kurabilir.

Etiketler : Linux Web Hosting, Web Hosting, Kurumsal Hosting, PHP Hosting, cPanel Hosting, Hosting Nedir ?, Linux Web Hosting nedir?, Linux Hosting Paketleri,
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla