Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2019, 03:34   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yapı Kayıt Belgesi Alımı

İstanbul'un tüm ilçelerinde hizmet vermekte olan danışmanlık ofisi gerçekleştirilecek çalışmaları uzman kadrosuyla sorunsuz şekilde tamamlamaktadır.
Aşamalı şekilde gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde imar barışı kapsamında tapu sahibi olmak isteyenler için profesyonel ekip ile hizmet verilmektedir. Talep etmeniz durumunda uzman ekip gerekli çalışmaları başlamaktadır. Her aşamanın sorunsuz şekilde tamamlanabilmesi için gerekli bütün kontroller bu alanda yeterli bilgi ve deneyime sahip olan ekip tarafından yapılmaktadır. Mühendisler tarafından yerinde yapılacak ölçüm çalışmaları ile gerekli verileri ulaşılmaktadır. Daha sonrasında imar affı kapsamında başvurular yapılmaktadır. Mimarlar tarafından projelendirme çalışmaları yapılmaktadır. Mimari proje ya da kentsel dönüşüm kapsamında profesyonel yardım almak isteyenler firma ile yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini ileterek kısa süre içerisinde geri dönüş alabilirler.

Kentsel Dönüşüm
Kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilecek olan işlemler için mühendislik ve danışmanlık hizmeti almak isteyenler site üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini iletebilirler. Başvuru yapılması durumunda alınacak olan yapı kayıt belgesi özellikle imar barışından yararlanmak isteyenlerin başvuruları doğrultusunda detaylı şekilde inceleme yapılarak hazırlanmaktadır. Tapusuz arsaları için ya da daireler için gerçekleştirilecek olan kontroller dahilinde özellikle imar barışından yararlanmanız için gerekli işlemleri profesyonel şekilde yapılmaktadır. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler mimarlık ofisi ile iletişime geçerek gerçekleştirilen hizmetler dahilinde taleplerini iletebilirler. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından belirlenen alanlarda yapılacak başvurular tamamlanarak istediğiniz sonucu almanız sağlanmaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla