Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2019, 10:25   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart WordPress Hosting'te Örnekleri Nasıl Tarayabilirim?

Bir WordPress Hosting hizmeti aldınız ve sitenizin WordPress üzerinden güncellemelerini denetlemek istiyorsunuz. Bunun için öncelikle Plesk Panel'e giriş yapmanız gerekmektedir. Plesk Panel'e giriş yaparken yaşadığınız herhangi bir sorun olduğunda veya takıldığınız bir durumda ilgili makalemizi incelemeniz sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Plesk Panel'e giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen sayfada sol taraftaki kategorilendirilmiş menüde yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "WordPress" sekmesine girmeniz gerekmektedir.

linux hosting

"WordPress" sekmesine girdiğiniz zaman karşınıza aşağıdaki resimde de görebileceğiniz "Örnekler" sayfası gelecektir. "Örnekler" sayfasında başlığın hemen altında yer alan ve aşağıdaki resimde işaretli "Güncelleştirmeler" butonuna basmanız gerekmektedir.
Karşınıza gelen sayfada başlığın altında yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "Güncelleştirmeleri Denetle" butonuna basmanız gerekmektedir.

linux web hosting

Hali hazırda yüklenmemiş bir güncelleştirmeniz var ise sayfada size görüntülenecektir. Eğer yapmanız gereken bir güncelleme yoksa sistem "Güncellemeleri kontrol etme Gerçekleştirildi" onayını size aşağıdaki sayfada gösterildiği gibi verir.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla