Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2019, 19:27   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.428
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.541, Seviye: 1
Puanlar: 34.541, Seviye: 1 Puanlar: 34.541, Seviye: 1 Puanlar: 34.541, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hayalinizdeki Gelinlik

Hayalini kurmuş olduğunuz gelinlik için yapacağınız talepler sayesinde özellikle modaya uygun şekilde tasarlanacak olan modeller üzerinden dikim işlemleri yapılmaktadır. Yapacağınız talepler doğrultusunda alınan ölçüler üzerinden vücudunuza uygun şekilde tasarlanacak olan modeller en özel gününüzde istediğiniz modeli kullanma imkanı sağlamaktadır. Son modayı takip ederek hazırlamış olduğumuz gelinlik modelleri arasından seçim yapmak isteyenler site üzerinden yapacakları inceleme sayesinde daha fazla modeli bir arada görüntüleyebilirler.

Son Moda Gelinlikler
Özellikle trend modelleri arasından seçim yapmak isteyenler 2019 gelinlik modelleri için site üzerinden yapacakları inceleme sayesinde farklı tarzlarda hazırlanan modelleri karşılaştırma imkanı elde edebilirler. 2019 modasına uygun şekilde hazırlamış olduğumuz modeller tarzınıza göre en iddialı modellere ulaşmanızı sağlamaktadır. Sınırları zorlayarak yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda ortaya çıkartmış olduğumuz birbirinden farklı model seçenekleri en özel gününüz için aradığınız ve hayalini kurmuş olduğunuz model seçeneklerine ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır.

Özel Dikim Gelinlik Fiyatları
Modellere göre belirlenen gelinlik fiyatları değişmektedir. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler yapacakları talepler sayesinde fiyat bilgisi elde edebilirler. Özellikle hazırlamış olduğumuz son moda model seçenekleri dilediğiniz her durumda birbirinden şık ve zarif model seçeneklerine ulaşmanızı sağlamaktadır. Modayı yakından takip ederek yapmış olduğumuz uygulamalar sayesinde birbirinden farklı tasarımlar ile taleplerinizi karşılamaktayız. Son moda modeller arasından seçim yapmak istediğiniz her durumda sizlere hazırlamış olduğumuz modelleri inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla