Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2019, 16:24   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Seksiyonel Kapı Servisi

Seksiyonel kapı servisi, Seksiyonel kapı arızalarınızda arayabileceğiniz bir teknik servistir. Sorununuz ne olursa olsun, 7/24 teknik servisimizi arayabilirsiniz.
Seksiyonel kapı, genellikle fabrikalarda ve garajlarda kullanılan otomatik kapılardır. Uzaktan kumanda sistemi ile çalışan bu kapılar, son derece güvenlidir. Fakat bu kapılarda bazen arızalar meydana gelebilmekte, kapı açılamayabilir veya kapanamayabilir.
Seksiyonel kapılarda yaşadığınız herhangi bir sorunda teknik servisi arayıp destek alabilirsiniz. Fakat servisi aramadan önce gerekli kontrolleri yapmanız daha doğru olacaktır. Öncelikle yapmanız gereken herhangi bir elektrik kesintisi veya kapının şartelinin atılması olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Elektrikte herhangi bir problem yoksa uzaktan kumandayı kontrol edebilirsiniz. Kumanda pili bitmiş olabilir veya pil yerinden çıkmış olabilir. Bu durumda yapmanız gereken pili kontrol edip gerekirse yeni pil takmaktır.

Seksiyonel Kapı Arızası Hizmeti
Seksiyonel kapınızın kumandasından kaynaklı bir arıza durumu söz konusuysa Seksiyonel kapı servisinden kumanda satın alabilirsiniz. Bununla birlikte Seksiyonel kapı motorlarından kaynaklı sorunlarda yaşanmaktadır. Genellikle motor arızalarına baktığımızda en çok olan arızaların motor arızaları olduğu görülmektedir.
Servisimiz Seksiyonel kapı arızalarında arızanız ne olursa olsun arayabileceğiniz bir teknik servistir. Arıza yaşadığınız her an arayabileceğiniz teknik servis, kalifiyeli personelden oluşmaktadır. Bundan dolayı uzman ve deneyimli ekip tarafından arızanız kısa sürede çözülecektir. Seksiyonel kapı tamiri için her zaman servisimizi arayabilir ve teknik destek alabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla