Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2019, 19:32   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Web barındırma hizmetleri; Onlar ne?

Eğer kendi web sitesi oluşturma düşünerek herhangi bir zaman geçirdim, büyük olasılıkla web hosting duydum. Ama gerçek şu ki birçok site sahipleri tamamen bu gerçekten ne olduğundan emin değildir. Internet ile bu kadar yaygın günümüzde yayılan olmak, bu alanda bilgi eksikliği pek kabul edilemez. Bu makalede, bir Web barındırma hizmeti ne hakkında bazı temel bilgiler vermek için adanmış.

Aslında web barındırma hizmetleri bir konu olarak sadece bir çok Internet hizmetleri mevcuttur. Ama muhtemelen en o kim kendi web siteleri için önemlidir, çünkü onları dünya çapında web görülebilmek için kullanılabilir kılan biridir. Gerçekten ister resimlerinizi veya blogunuz ile kişisel bir site var, ya da bir online iş var, herhangi bir durumda sitenize Web görünür olması için izin vermek için bu web barındırma hizmeti gerekir önemli değildir.

Web barındırma hizmeti Web konaklardan emrinde teslim edilir. Bunlar, kendi web siteleri için gerekli dosyaları depolayabilir belirli bir ayrılan disk alanı ile müşterilerine sağlayan şirkettir. Yapılandırma, bakım ve yönetim sunucularının, genellikle veri merkezlerinde bulunan, Web Host bir yükümlülüğüdür. Sitenizin çevrimiçi olması için gereken kaynakları ' kredi ' yolu, Web barındırma bir plan seçerek ve bu belirli bir plan ve faturalandırma döngüsü için istenen tutarı ödemek.

Nasıl planı için ödeme yapabilirsiniz en kolay parçasıdır, ne daha zordur hangi barındırma şirket sizin için doğru bir olacak karar vermek. Bu şirketlerin bir sürü seçim için sürekli gelişmekte olan bir iş.

Eğer planı alırken dikkate almanız gereken birçok faktör vardır, ama burada sadece bazı söz edecektir.

İlk fiyat. Açıkçası bu en ucuz planı gitmek için bizim doğasında, ama bu her zaman doğru karar olarak çıkmak olmayabilir. En pahalı planı için gidiyor, aynı zamanda plasebo olmayabilir, burada fiyat özellikleri bir sürü dayalı oluşur böylece fiyat ve kalite emin olumlu korelasyon değildir. Son kararını vermeden önce büyük bir araştırma yapman lazım.

linux hosting

Dikkate almalısınız başka bir şey teknik parçasıdır. Disk alanı gibi özellikler, bant genişliği ve sağlanan bellek miktarı, çalışma süresi garantili, vb kontrol etmeli ve karşılaştırın olanlar içindedir. Doğrudan sitenize 24/7 mevcut sahip bağlı olduğundan uptime son derece önemlidir. Şirketlerin çoğu günümüzde% 99% 99,9 aralığında değerler sunuyor. % 99,9 garanti ile bir şirket seçimi sitenizin yaklaşık 45 dakika başına olabilir anlamına gelir.

linux web hosting

Dikkate almak için birçok diğer faktörler vardır-destek türleri, ücretsiz alan veya ücretsiz araçlar, para iade garantisi, vb durumu Her durumda, hosting şirketi seçerek her kişinin kendisi için karar vermek zorunda bir şeydir/kendisi. Sizin ihtiyaçlarınız için çekici bulmak ve doğrudan karşılaştırmak birkaç şirket almak için iyi bir fikirdir. Sadece e-posta tabanlı destek durumunda bu yana, sağlanan destek türüne dikkat etmek esastır, daha zor hosting şirketi ulaşmak ve zamanında sorunları çözümleri almak için bulabilirsiniz. Arama yapmanız gereken telefon veya canlı sohbet desteğinin kullanılabilirliği. Orada sizi bekleyen birçok hosting şirketleri vardır ve araştırma biraz ile sizin için doğru bir bulabilirsiniz.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla