Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2019, 06:02   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Milas En Yakın Taksi

Şehir içi ve şehirlerarası yolculuğunuzda arayabileceğiniz Milas taksi, aramanız durumunda adresinize en yakın taksiyi yönlendirecektir.
Sizlere hızlı ve güvenilir bir yolculuk garantisi sunan Milas taksi, gitmek istediğiniz her yere sizleri adresinizden alarak götürecektir. Milas içinde veya Milas- Bodrum arası ya da Milas- Bodrum havaalanı arasında yapacağınız yolculuklarda, aynı zamanda şehir içi ve şehirlerarası yapacağınız her yolculukta Milas taksi durağını arayarak taksi talebinde bulunabilirsiniz. Milas taksi durağını aramanız durumunda adresinize size en yakın olan taksi yönlendirilecektir. Böylece hiç vakit kaybetmeden kısa sürede gitmek istediğiniz yerde olursunuz. Milas'a tatil için gelmişseniz, turistlik gezilerinizde veya alışveriş yaparken de taksiyi çağırarak gitmek istediğiniz her yere rahatlıkla gidebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir bir yolculuk için gitmek istediğiniz her yere Milas taksiyi aramanız yeterli olacaktır.

Milas Taksi Telefon Numarası
En yakın taksi için arayabileceğiniz Milas taksi, kısa sürede kapınıza taksi yönlendirecektir. İletişim numaraları üzerinden görüşerek taksi talebinde bulunabilirsiniz. Milas Taksi Durağı telefon numarası, 0542 307 03 22'dir. Bu telefon numarası üzerinden taksi durağını 7/24 aramanız mümkündür. Gecenin yarısı bile olsa taksi durağını arayarak taksi talebinde bulunabilirsiniz. Saat kaç olursa olsun, şehir içi ve şehirlerarası gitmek istediğiniz her yere taksi sizi ulaştıracaktır. Uygun fiyatlı taksi imkânı sunan Milas taksiyi her zaman, her yerde arayabilir taksi çağırabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla