Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2019, 10:25   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Takipçi satın al

İnstagram Takipçi Satın Al
İnstagram hesabınız için instagram takipçi arıyorsanız doğru yere geldiğinizi belirtmekten mutluluk duyarız. Biz sizler için en kaliteli instagram takipçi satın al hizmetini sunuyor ve bu konuda sizlere destek veriyoruz. Şimdi instagram takipçi satın al hizmetimizden bahsedelim. Bu yazıda instagram takipçi satın al ile ilgili merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bir çok şeyi bulacaksınız.

İnstagram hesabınız için takipçi satın al hizmetini kullandığınızda hesabınızdaki takipçi sayınız yükselir. Ne kadar çok takipçi satın alırsanız o kadar çok takipçiniz artar. Takipçi satın almak için sizin başkalarını takip etmenize gerek yoktur. Siz bir takipçi paketi için ödeme yaptığınızda biz sizi takip edecek olan kullanıcılara bir bildirim gönderiyoruz ve onlarda sizi ortalama 3 dakika ile 15 dakika içinde tamamen takip etmiş oluyorlar. Yani ortalama 3 dakika içinde 10.000 takipçiye sahip olabilirsiniz.

1-) Tamamen gerçek takipçiler
Sizleri takip eden kullanıcılar tamamen gerçek kişilerdir. Yani bilgisayar tarafından oluşturulan bot takipçiler değildir. Gündelik hayatında instagramı sürekli kullanan normal gerçek kişilerdir ve gerçek kullanıcılar oldukları için gönderilerinizi beğene bilir ve yorum yapabilirler. Gerçek takipçiler sizi takip ettiğinde instagram hesabınızın kaliteli olduğunu düşünür ve sizi önerilen kişilerde gösterir. Buda ilerleyen zamanlarda direkt olarak sürekli takipçi gelmesini sağlayabilirsiniz. Yani şu şekilde düşünün tanınmış bir kişi olduğunda sizi tanıyanlar başkalarına sizden bahseder ve bu sayede tanınmış hesabınız dahada gelişir. İşte bu yüzden biz gerçek takipçi hizmeti sağlayarak kaliteli bir hizmet almanıza yardımcı oluyoruz. Sizde hesabınızı gerçek takipçileriniz ile birlikte kullanarak popülerliğinizi arttırabilirsiniz. Gerçek takipçiler ile sadece instagram üzerinde popüler değil, sosyal medyanın gücü ile birlikte gerçek hayatınızda da popüler olduğunuzu hissedeceksiniz. Gerçek takipçilerde takipçi sayınızın düşme ihtimali yoktur. Bugüne kadar takipçi sayısı düşen müşterimiz olmamıştır. Almış olduğunuz takipçiler sizi sürekli olarak takip etmeye devam edecektir. Bazı müşterilerimiz takipçiler beni ne kadar takip edecek diye soruyorlar. İnstagram takipçi satın al paketlerimizi kullandığınızda takipçilerinizin bir süresi olmaz sizi sürekli olarak takip ederler ve gönderilerinizi beğenip yorum yaparlar.

2-) Türk takipçi garantisi
Takipçileriniz geldiğinde tüm takipçilerin instagram türk takipçilerden oluştuklarını görebilirsiniz. Buda size vermiş olduğumuz hizmetin ne kadar kaliteli ve gerçek bir hizmet olduğunu gösterir. Eğerki takipçilerinizin türk kullanıcı olmasını istemiyorsanız satın almadan önce bize yazmanız yeterlidir. Takipçilerinizin hangi ülkeden sizi takip etmesini istiyorsanız o ülkeden gelen takipçiler tarafından takip edilmenizi sağlayabiliriz. Böyleliklede siz istediğiniz takipçi kitlesine sahip olursunuz. Türk kullanıcı olması çok önemli bir faktördür. Çünkü bir takipçiniz profiline girip takipçi sayınıza tıkladığında orda yabancı takipçiler görmek istemez. Bizde bunun farkında olduğumuz için gönderdiğimiz takipçilerin tümü türk takipçilerdir. Bu takipçiler Türkiyenin en hangi bir ilinde yaşar, Türkçe paylaşımlar yapar paylaşımlarına Türkçe açıklamalar yazar Türkçe biyografi metni kullanırlar ve türk takipçiler tarafından takip edilip türk kullanıcıları takip ederler. Gelişmiş türk takipçi sistemimiz bu şekilde çalışmaktadır.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla