Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2019, 09:22   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İslami Evlilik

İslami evlilik meselesi, her Müslüman çiftin aklında birçok soru işareti bulunduran konulardan biridir. Her bir soruya doğru cevap verebilmek de oldukça ince, önemli ve sorumluluk ister. Akıldaki soruların cevabını verebilmek için de çok araştırmak, doğru kaynaklardan bilgi almak ve hakkıyla cevaplamak gerekir. İşte bu noktada bütün İslami siteler size doğru yolu gösteremeyebilir. Bir izdivaç kurma konusunda ciddiyseniz ve karşınızdaki kişinin inançlarınıza karşı cevap verebilecek bir seviyede olmasını istiyorsanız İslami evlenme sitesi olan sitemizde, güvenli ve ahlaki boyutları son derece koruyan şekilde düzenlenmiş yöntemlerle eşinizi bulabilirsiniz.

Evlilik ilanı, eş bulma siteleri ilk bakışta size samimi ve güvenilir gelmeyebilir ve hatta bu düşüncenizde de haklı olabilirsiniz fakat www.islamievlilik.net, çalışanları, araştırmacıları, editörleri ve kurucularına kadar tüm arka perde kişileri son derece titiz bir inanç ve çalışma ile sizlere hizmet etmeye çalışmaktadırlar. Kul hakkı gözeterek size yön vermeye çalışan bu ekip ile umarız doğru evliliğin kapılarını açarsınız. Ayrıca www.islamievlilik.net/forum ve www.islamievlilik.net/soru linklerinden de istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

İslami evlilik ve boşanmadan, İslami evlilik bilgileri ve hatta kimseye soramadığınız İslami evlilik cinsel ilişki konuların dahi cevabını sitemizden rahatlıkla bulabilirsiniz. Soru cevap şeklinde sizlere yön verecek olan ekibimiz, İslam ilmihali doğrultusunda çalışma yapmaktadır. Sizleri her konuda aydınlatmak için hazırız.

Sadece portal ile değil soru cevap bölümü ve forum bölümünü inceleyebilirsiniz.

www.islamievlilik.net
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla