Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2019, 14:39   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Domain Satın Almak İçin 5 Sebep

Domain satın almak için, bir adım atmaya başlayabilirsiniz!
Henüz bir web siteniz olmayabilir, bir web sitesi açmayı uzun zamandır düşünüyor ve bu fikrinizi hayata geçirmiyor olabilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra, bir web sitesi açmaya gerçekten karar verdiniz ancak; web sitenizin kimliğini belirleyecek, akıllarda yer edinecek güzel bir isim bulamadınız. İşte bu noktada, web sitenizi oluşturmadan önce atacağınız ilk adım, iyi bir domain (alan adı) seçmek oluyor. Bildiğiniz üzere, domain adresi olmadan internet üzerinden web sitenize ulaşamazsınız.

domain sorgulama

Peki, neden domain satın almalısınız?
Kaliteli, kısa ve akılda kalıcı bir domain satın alarak, ileriye dönük domain yatırım fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bu nedenle elinizde mutlaka en az 1 tane değerli domain bulundurmanız önemlidir.
Küçük bir işletmeniz varsa, bir domain sahibi olarak işletmeniz için bir marka değeri yaratmada adım atmış olursunuz.
İşletmenizi internete taşıyarak daha geniş kitlelerle iletişim kurulabilir, ve internette çevrimiçi olabilirsiniz.
Bir domain satın almak için, illa bir işletmenizin olması da gerekmez. Kendinize ait bir blog açabilir veya kendinizi tanıtmak isteyeceğiniz bir site oluşturabilirsiniz. Bu noktada, sizi en iyi tanıtan ve akılda kalıcı bir alan adı oluşturarak, portfolyonuzu genişletebilirsiniz.
Bu madde, neden bir web sitem olsun diyenler için: Sosyal ağlar günden güne popülerliğini değiştirebilir, bir sosyal ağın yerini bir başkası alabilir. Ancak, bir domain ile sahip olduğunuz platform, yıllar geçse de değişmez ve yitirilmez.
Domain satın alarak, elde edeceğiniz avantajlardan birkaçını sizin için derledik. Ancak; unutmayık ki bir domain ile yapılabilecek şeylerin sayısı sınırsızdır.

domain kayıt

Natro'dan kendinize uygun bir alan adı sorgulamak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Seçeceğiniz alan adlarının yaşam periyodlarını ve künyelerini detaylı incelemeyi ise; unutmayın.

Alan adınızı kaydettikten sonra hosting hizmetinize tanımlamak/bağlamak isterseniz, DNS bilgilerine hosting hizmetinize ait nameserver bilgilerini eklemeniz gerekmektedir. Bu bilgiler, Natro'dan alınan hosting hizmetleri için alttaki gibi
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla