Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2019, 05:11   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.435
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği

Pürüzsüz bir vücuda sahip olmak isteyenler için tercih edilecek olan lazer epilasyon uygulamaları vücudun genelinde tüylerden kurtulmak amacıyla uygulanmaktadır.
Koltuk altı, bikini bölgesi, bacak, kol, yüz veya farklı bölgelerde uygulama yaptırmak isteyenler için belirlenen lazer epilasyon fiyatları değişmektedir. En uygun fiyat seçenekleri ile hizmet almak isteyenler için yapılacak olan görüşmeler dahilinde uygulama yapılacak bölgelere göre toplam tutar belirlenmektedir. Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için gerçekleştirilecek olan uygulamanın etkili olabilmesi için alanında uzman ekip ile çalışma yapılmaktadır. İtinalı şekilde gerçekleştirilecek olan uygulamalar sayesinde dilediğiniz gibi istenmeyen tüylerden kurtulmanın sağlamaktadır. Bölgelere göre yapılacak olan hesaplamalar dahilinde müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde uygun fiyatlar belirlenmektedir. Lazer epilasyonun yanı sıra ameliyatsız göz kapağı estetiği yapılmaktadır. Göz kapağında zamanla oluşan sarkma problemi nedeniyle özellikle istenmeyen bir görüntünün oluşumu söz konusu olmaktadır. Ameliyatsız olarak gerçekleştirilecek olan operasyon sayesinde estetik açıdan yaşamış olduğunuz sorunun çözülmesi sağlanmaktadır. Alanında uzman isimleri tercih etmek isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde gerçekleştirilecek operasyonlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilir ve aynı zamanda iletişim bilgilerine ulaşabilirler.

Saç Ekimi Fiyatları
Özellikle erkeklerde zaman içerisinde yaşanacak olan saç dökülmesi problemi nedeniyle saç ekimi günümüzde yaygın olarak tercih edilmektedir. Etkili şekilde gerçekleştirilecek olan uygulama için belirlenecek olan saç ekimi fiyatları müşteri taleplerine göre hesaplanmaktadır. Seyrek ya da sık şekilde yapılacak olan ekim sırasında özellikle belirlenecek olan saç kökü sayısı fiyatları belirlemektedir. Uygun fiyat seçenekleri ile hizmet almak isteyenler site üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde belirlenen fiyatlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler. Estetik açıdan daha güzel görmek isteyenler için gerçekleştirilecek olan uygulamalar öncesinde poliklinik içerisinde gerekli kontrollerin sağlanması ile ihtiyaç duyulan bilgilere ulaşılmaktadır. Son sistem teknolojiye sahip ekipmanlar ile gerçekleştirilecek olan operasyonlar uzman ekip tarafından kontrollü şekilde gerçekleştirilmektedir. Dudak yapısından memnun olmayanlar için gerçekleştirilecek olan dolgu işlemleri konusunda dudak dolgusu fiyatları özellikle kişilerin bütçelerini uygun şekilde tercih yapmasını sağlamaktadır. Fiyatlar konusunda bilgi almak ya da yapılacak uygulamaları incelemek isteyenler site üzerinden ayrıntılı bilgi elde edebilirler.
creeper isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla