Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2019, 18:19   #1
maras
Keyifli~Üye
 
maras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Haziran 2019
Mesajlar: 9
maras is on a distinguished road
Puanlar: 418, Seviye: 1
Puanlar: 418, Seviye: 1 Puanlar: 418, Seviye: 1 Puanlar: 418, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 20%
Etkinlik: 20% Etkinlik: 20% Etkinlik: 20%
Standart Kurumsal seo hizmeti

İşletmeler artık eskisi gibi sadece fiziki ortamlarda değil, daha çok sanal maceralarda ki rekabet ortamında birbirleri ile yarış halinde olduklarından, dijital platformlarda ki e-ticaret ve e-ihracat gibi sahalarda farklarını ortaya koymak adına her işin uzmanı ile çalışmak ve son teknoloji nimetlerini takip ederek kendilerini güncellemek zorundadırlar. Bunun içinde online işlemlerin ustalıkla yürütülmesi için web sitelerinin daha kullanışlı ve amacına uygun şekilde tasarlanması, kullanıcılar tarafından tanınması açısından da arama motorlarında ilk sıralarda yerini alması gerekmektedir. Dolayısıyla her işletmenin kurumsal seo hizmeti alması şarttır. Kolay Pazarlama seo danışmanlığı hizmetlerini incelemek için https://kolaypazarlama.net/seo-firmasi/

Kurumsal seo hizmeti ile;

1. Firma ve markaların güvenilirliği, değeri artacak ve en üst seviyelere kadar ulaşacaktır. Elbette ki bunun için seo uzmanlarınca firmanın ve internet sitelerinin yakından analiz edilmesi gerekmektedir. Analiz sonucuna göre de firmanın ihtiyaçları ve hedef kitlesi belirlenecektir.

2. Daha fazla müşteriye ulaşarak, online satış cirolarında artış gözlemlenir,

3. Rakip analizi yapılarak, firma ile rakip firma arasındaki farklar, rakip firmaların internet sitelerinde kullandıkları anahtar kelimeler nelerdir? ve bu anahtar kelimelerle bulundukları konum nedir? şeklindeki sorular cevaplandırılarak firmanın ve markanın rakipleri arasından sıyrılması amaçlanır.

4. Gerçek kullanıcılara ulaşılır, yani firmanın satışını gerçekleştirdiği ürün ve hizmetlerle ilgilenen müşterilerin kimliği belirlenerek, yaş, cinsiyet hatta yaşadıkları bölgeye kadar bir rapor oluşturulur ve ilgili kitle tespit edilir.

5. Firmaya ait web sitesine gelen backlinklerin analizi yapılır, burada amaç yararlı sitelerden link çekmek, zararlı olan linkleri site içinden temizlemektir. Zira, çok alakasız ve hatta işe yaramayan sitelerden gelen linkler firmaların tüketici gözünde küçük düşmesine neden olacaktır.

6. Web siteleri içindeki içerik, görseller, videolar ve tema analizi yapılarak, içeriklerin özgünlük kontrolü yapılarak seo uyumlu olup olmadığı konusunda rapor tutulur. Yine site içindeki içeriklerin işe yaramadığı yarar değil zarar getireceği tespit edildiği takdirde yeni ve ilgi çekici özgün içerikler oluşturulur.

7. Raporlama yapılır; seo hizmeti veren uzmanlar veya seo hizmeti veren firmalar anlaşma sağladıkları işletmelere aylık veya haftalık kurumsal seo analiz raporu oluşturarak bu raporu işletmeye göndermekle yükümlüdürler.
maras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla