Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2019, 03:55   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yerli Şarkı Sözleri

Dilediğiniz parçalar için hazırlanmış olan açıklayıcı şarkı sözlerini incelemek istediğinizde site üzerinden yapacağınız işlemler doğrultusunda aradığınız seçeneklere ulaşım sağlayabilirsiniz.
Farklı sanatçılar tarafından seslendirilmiş olan parçalar için hazırlanmış olan şarkı sözleri site üzerinden okuyuculara sunulmaktadır. Bu sayede müzikseverler için yapılacak olan incelemeler dahilinde istenilen parçaların şarkı sözlerine kolayca ulaşım sağlanmaktadır. Yerli ya da yabancı şarkı sözü aramak isteyenler site üzerinden gerekli incelemeleri yapabilirler. Kısa sürede sonuç almak isteyenler belirlenecek olan sanatçı ismi ya da şarkı ismi üzerinden arama yapabilirler. Siteye eklenen farklı içerikler özellikle sözler55 sitesi üzerinden arama yapmak isteyenlerin diledikleri her durumda daha fazla içeriğe ulaşmasını sağlamaktadır.

Rap Şarkı Sözleri
Rap dinlemeyi sevenler için özellikle farklı isimlerin seslendirmiş olduğu şarkıları için hazırlanmış olan yerli şarkı sözleri dilediğiniz gibi parçalar içerisinde geçen sözler hakkında bilgi almanızı sağlamaktadır. Rap şarkılarında özellikle telaffuz edilen sözlerin anlaşılması zaman zaman zorlaşabilir. Bu nedenle detaylı bilgi almak isteyenler site üzerinden hazırlanmış olan içerikleri inceleyerek dinlemekten keyif aldıkları parçalar içerisinde kullanılan sözleri ayrıntılı şekilde inceleyebilirler. Yerli sanatçıların yanı sıra yabancı şarkı sözleri özellikle yabancı sanatçılar tarafından seslendirilmiş olan parçaları inceleme olanağı sağlamaktadır. Farklı sanatçılar için yapılan güncellemeler dahilinde en son piyasaya çıkan şarkılar için hazırlanmış olan sözleri site üzerinden online olarak inceleme olanağı sağlamaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla