Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2019, 00:40   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Src Belgesi Nasıl Alınır?

Yük, yolcu ya da eşya taşımacılığı için gerekli olacak olan belgeler arasında src belgesinin alımı için hizmet veren kurs yapılan talepleri karşılamaktadır.
Uluslararası alanda veya yurt içinde çalışacak olan sürücüler için gerekli olacak olan src belgesi alımında özellikle sorun yaşanmaması için kurs gerekli hassasiyeti göstermektedir. Belge hakkında bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde hazırlanmış olan içeriklere ulaşım sağlayarak detaylı bilgi alabilirler. Uluslararası yolcu taşımacılığı, uluslararası yük ve eşya taşımacılığı, yurtiçi yolcu taşımacılığı, yurtiçi yük ve eşya taşımacılığının yanı sıra tehlikeli madde taşımacılığı için gerekli olan src belgeleri arasından tercih yapılmaktadır. Tercih edilecek olan belgelere göre sahip olunacak olan görevler belirlenmektedir. Bu nedenle Src Belgesi almayı düşünenler için ayrıntılı şekilde yapılacak görüşmeler dahilinde çalışacak olan alana göre en uygun seçeneklerin değerlendirilmesi sağlanmaktadır.

Src Belgesi Fiyatları
Belge almak isteyenler için belirlenen src belgesi fiyatları tercih edilecek olan belgelerin içeriklerine göre değişmektedir. Belirlenen fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler site üzerinden yapılacak olan incelemeler dahilinde istedikleri bilgilere kolayca ulaşım sağlayabilirler. Ayrıntılı şekilde hazırlanmış olan içerikler üzerinden yapılacak olan incelemeler dahilinde belgeleri almayı düşünenler merak ettikleri bilgilere ulaşım sağlayabilirler. Yapılacak olan başvurular dahilinde src belgesi alma işlemleri için alanında uzman ekip tarafından gerçekleştirilecek olan çalışmalar dahilinde en iyi şekilde hizmet almanız sağlanmaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla