Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2019, 02:47   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tente Çeşitleri

Kapalı alanlar ile beraber evlere kadar büyük bir kullanılan tente sistemlerine yer vermek son derece kolaydır. Günümüzde otomatik tente sistemleri sahip olduğu dayanıklılığı ve modern görüntüsü ile beraber dikkat çeken bir ürün olarak yer almaktadır. İzmir Otomatik tente sistemleri yatay, bükümlü ve çatı konumunda yer almaktadır. Yapım sırasında ortaya çıkan açıklık bölümü tente ile kolayca kapatılır. Tente malzemeleri güneşin fazla yer aldığı yaz aylarında kullanılır. Tente sistemin açılır kapanır tavan özelliği ile beraber yağmurlu dönemlerde sizleri korumaktadır.

Tente Fiyatları
Tente sistemleri genel olarak ahşap tente seçimi de yapılabilmektedir. Ahşap pergola modelleri modern çizgileri ile beraber farklı mekanlarda yer almaktadır. tente seçimi gerçekleştirirken doğru malzemelerin kullanıldığından emin olmalısınız. Yapım sırasında yanlış ağaç seçimi sistemin uzun soluklu çalışmasını engellenebilir. Sistemleri kurma sırasında işin uzmanı olan firmamıza buradan hemen danışabilirsiniz.
Karpuz tente sistemleri belli başlı alanlarda kurulabilmektedir. Bu alanlar otel, evler, ofis, pencere ve kapı üstleri aklımıza gele her alan içerisinde ya da dekorlarında kullanılmak amaçlıda kullanılır.
Ahşap ya da diğer tente ürünlerinin fiyatları firmamız içerisinde son derece uygun fiyatlardan müşterilere sunulmaktadır. Tente sistemlerinde en uygun fiyat aralıkları içerisinde alıcı bulabilmek için doğru bir ölçüm yapmanız gerekir. Alan ölçümü gerçekleştirerek metrekareye göre otomatik tente sistemlerinin fiyatını hemen buradan öğrenebilirsiniz. Ülkemizde en uyun pergola fiyatlarını öğrenmek için bizler kolayca arayabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla