Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2019, 15:26   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Fenomen Olmak Hiç Bukadar Kolay OLMADI !

Medyalayk ile Instagram Üstünden Para Kazanın

Sosyal medya günümüzde hemen herkesin zaman geçirdiği platformlardan oluşuyor. Bunu bilen şirketlerde, kendi hedef kitleleri doğrultusunda ya sosyal medya platformlarına reklam veriyor ya da bu platformlarda bulunan fenomenlerle (ve influencerlara) anlaşıyor. Reklam vermek yerine instagram takipci satın al sosyal medya kullanıcılarıyla anlaşmalarının ana nedeni ise, ürün ve hizmetlerini doğrudan reklam gibi değil, sanki deneyimlenmiş ve beğenilmiş, tavsiye edilen bir şeymiş gibi göstermek. Bunda başarılı oldukları bir gerçek; çünkü özellikle Instagram üstünden bu tanıtım faaliyetleri aralıksız sürdürülüyor.

Siz de reklam verenlerin dikkatini çekebilir ve zamanla para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu süreci Medyalayk ile daha hızlı atlatmak isterseniz yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Medyalayk ile Instagram'dan Nasıl Para Kazanacaksınız?

1. Öncelikle Instagram'da ilgi alanınıza göre bir hesap açmalı ve farklı günlerde olma koşuluyla ilgi alanınıza dönük olarak haftada en az 5, en fazla 7 görsel paylaşmalısınız.

2. Medyalayk'tan sipariş vereceğiniz takipçilerle,youtube izlenme satın al, onlarca, yüzlerce ve ardından binlerce kişiye ulaşmaya başlayacaksınız.

3. Gönderilerinize orantılı şekilde beğeni ve yorum alarak etkileşim yapıldığını göstereceksiniz. Bu konudaki önerimiz şu: İlk haftaki paylaşımlarınıza 50-100 beğeni alıyorsanız, ikinci haftakilere 100-150, sonraki haftakilere 150-200 beğeni almalısınız. Ayrıca yorum sayısı, beğeni sayısından az olmalı. Yaklaşık olarak %10'luk bir yorum siparişi gerçekçi olacaktır. Örneğin bir gönderi için 200 beğeni sipariş ettiyseniz, aynı gönderi için 15-25 arası yorum sipariş edebilir ve böylece gerçekçi bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

4. Dikkatleri üstünüze çekmek için, ilgi alanınıza (yani hesabınıza) uygun reklam verme potansiyeli olan firmaları etiketleyebilir veya ürün ya da hizmetleri hakkında etiketler kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu gönderileriniz için de beğeni ve yorum hizmetimizden faydalanarak, ilgili firmanın dikkatini üstüne çekebilirsiniz.

Ayrıca hatırlatalım: Instagram'dan direkt para kazanmanızın bir olanağı yok. İlk etapta hesabınızın erişimini artırmalısınız. Sonrasında firmalardan indirimler ve hediyeler gelmeye başlayacaktır. Bu tip önerileri kabul edip firmanın da izniyle takipçilerinizle paylaşın. Sonrasında ücret karşılığı teklifler yavaş yavaş gelecektir.

Bu noktada dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, Medyalayk ile takipçi, yorum ve beğeni siparişlerinizi doğru orantılı ayarlamanızdır. Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden bize ulaşabilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla