Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2019, 20:50   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart prefabrik ev fiyatları

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik ev pek çok yönden avantajlı olduğu gibi fiyat olarak da oldukça ekonomik yapılardır. Depreme dayanıklı olan bu yapılar genellikle deprem bölgelerine kurulması ile bilinirler. Taşınabilir olan bu yapılar 4 mevsim kullanıma uygun olan yapılardır.

Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar?

Prefabrik ev fiyatları
betonarme ev fiyatları ile kıyaslandığında oldukça ekonomiktir. Evlerin fiyatları ise kullanılan malzeme özellikleri ve evlerin boyutları ile yakından ilişkilidir. Her bütçeye uygun olarak tasarlanan evlerimiz ile depreme dayanıklı ve taşınabilir evlere sahip olabilirsiniz. Bu evler 4 mevsim kullanıma uygun ve uzun ömürlüdür.
Mevsim şartlarından etkilenmeyen malzemeler ile üretilen yapılar Dış boyaları aksatılmadan yapıldığında betonarme yapıların ömrü kadar olmaktadır. Sağlam yapı özelliklerine sahip olan bu yapıların kurulumu da kısa sürede tamamlanmaktadır.

En Uygun Fiyatlı Prefabrik Evler

Prefabrik ev fiyatları her bütçeye uygun olarak imal edilmektedir. Her bütçeye ve arsa boyutuna uygun şekillerde tasarlanan modellerimiz ile hayalinizdeki bahçeli eve sahip olabilirsiniz. Bahçeli ev isteyenler en uygun fiyatlı evlerimizden yararlanarak uzun ömürlü 4 mevsim kullanabilecekleri evlere sahip olabilirler.

http://www.prefabrikevmodelleri.org/ Prefabrik ev fiyatları
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla