Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2019, 21:01   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Mersin Klima Bakım Servisi

Mersin Klima Bakım Servisi

Klima bakımı için Mersin'de en doğru adres olan Mersin Klima Bakımı Servisi her geçen gün siz değerli müşterilerine daha fazla ulaşmakta ve iyi hizmet anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Mersin'de oturduğunuz ilçeye hemen araçla gelerek klima bakımınızı, tamiri, arızayı ya da montaj gibi klimanızın ihtiyacı olan her türlü sorunu anında çözeriz.
Mersin Klima Bakım Servisi, profesyonel kadrosu, özel araçları ve hızlı hizmet anlayışıyla klimanızın sorunlarını kısa sürede çözecektir.
Ayrıca klimanızın kullanımıyla ilgili aklınıza takılan her konuda bizlere danışabilirsiniz.

Hızlı ve Kaliteli Hizmet!

Sıcak yaz günlerinde iyi çalışan bir klimadan başka hiçbir şey konforunuzu sağlayamaz. Evinizde, iş yerinizde ya da okulda günlük koşuşturmacaların içinde sizleri yaz sıcağından koruyan en önemli araçtır. Özellikle Mersin gibi sıcak olan ve boğucu nemi yüzünden yaz günlerinin daha zor geçtiği yerlerde klima bakımı elzemdir.
Bozulan klimaya anında müdahale etmek gerekir. Elbette yapışacak müdahaleyi işini bilen kişilere bırakmak gerekir. Klimanız arızalandığında kendi başınıza onarmaya çalışmak sistemini daha da bozabilir. Bu konuda yapılacak en doğru şey işi uzmanına bırakmaktır. Sitede Mersin Klima Servisinin bütün iletişim bilgileri mevcuttur.
Mersin Klima Bakım Servisine arayarak ya da mail yoluyla ulaşabilirsiniz, sorununuz için uzman personellerimiz hemen yola çıkacak ve en kısa sürede adresinize ulaşacaktır.

Sağlığınız İçin Periyodik Bakımı Aksatmayın!

Halk arasında klima hastalığı olarak bilinen lejyoner hastalığı, klimaların bakımlarının vaktinde yapılmaması yüzünden meydana gelir. Solunum yollarını kötü etkileyen bu hastalık hayat kalitenizi düşürerek çeşitli hastalıklara yol açar.
Genellikle solunum yolları hastalıklarına sebep olabilen bakımsız klima, aynı zamanda yüz felci gibi ağır bir rahatsızlığa bile sebep olabilir. Bu tür hastalıklardan korunmak için klimanızın bakımını yaptırsanız dahi fan havasına direk maruz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Bu durum en hafif yönden size kas ağrısı olarak bile dönebilir.
Klimanızın bir servis tarafından periyodik bakımının yapılması ve belirleyeceğiniz sürelerde bunun tekrar edilmesi gerekir.

Mersin'in Her İlçesine Hızlı Servis!

Mersin sınırları içerisindeki her ilçeye kısa sürede ulaşma imkanıyla sizlerin klima bakımınızı yapıyoruz. Klima ile ilgili aklınıza gelebilecek bütün sorunlar için Mersin Klima Bakım Servisine başvurabilirsiniz.
Tamir, montaj gibi bakım dışı konular için de profesyonel ekibimize güvenebilirsiniz. Bazen klimalar yanlış montajlandığı için düzgün çalışamaz ya da bir süre sonra hiç çalışmaz. Uygun ekipmanla ve özel aracımızla kısa zamanda yanınızda oluruz.

http://www.mevsimklima.com/ Mersin Klima Servisi, mersin klima, mersin klima bakımı
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla