Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2019, 15:03   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Steam cüzdan oluşturma

Oyuncuların en büyük hobisi, neredeyse tamamen ithal edilen bir eğlence ürünü olduğundan dolayı, erişilmesi de bir o kadar güç bir hale gelmiş durumda. Oyun fiyatlarındaki artış her platformda hissedilmekte. Özellikle konsol oyunlarında ayda bir oyun alabilen oyuncular bile mutlu olabiliyor diyebiliriz.

Bu çöle bir vaha olarak gelen GamePazarı oyunculara hem para kazanma hem de hobilerine daha kolay ulaşma şansı tanıyor. Bunun yanı sıra sitenin destekle kısmı sayesinde oyuncular sevdikleri Twitch yayıncılarına bağışta bulunabiliyorlar. Tüm bunlarla birlikte site standart e-pin sitelerinde ulaşabileceğiniz tüm özellikleri de bünyesi dahilinde barındırıyor. Peki bahsettiğimiz oyuncuların para kazanma ve oyunlara çok daha ucuz fiyatlar ile ulaşabilmesi olayı nasıl gerçekleşiyor?

Sınırsız Eğlence İçin İkinci El Oyun
Takas sistemi sosyal medya gruplarından da alışık olduğumuz bir gider azaltma yöntemiydi. Fakat oyunların fiyatlarındaki farklar, güvenilir bir aracı olmaması ve çok oyunculu oyunların daha az takasa giriyor olması bu sistemi sekteye uğratan unsurlar arasındaydı. Buna keza takas sisteminin önemli eksiklerinden birisi de sadece konsol oyunları için uygulanan bir yöntem olmasıydı.

GamePazarı ise ikinci el oyun alım satımı yapmamıza olanak sağlayan bir sisteme sahip. Dolayısıyla ister pc oyunları, ister konsol oyunları, isterseniz de oyun hesapları için sisteme ilan bırakabilir ve alıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Hem de ticareti güvenilir bir kurum yönetirken...

Bu yenilikçi sistem sayesinde ikinci el oyunlarınızdan para kazanabilir, kazandığınız parayı donanıma ya da yeni oyunlara çevirebilir ve hatta isterseniz paranızı sistemden çekebilirsiniz. Bununla birlikte Twitch üzerinden bağışlar yapabilir ve e-pin alımları gerçekleştirebilirsiniz. Yani hiç para harcamadan, site size tüm bu hizmetleri sadece satış yaptığınız için sağlamakta. İkinci el oyun ticareti yakın bir dönemde tüm oyunculara ulaşacak ve pahalı fiyatlarda gezinen sıfır oyunların da fiyatların azalması rekabetten kaynaklı gerçekleşecek.

Steam Random Key için doğru adres
Bilgisayar oyuncularının favori platformu olan Steam'de en son rakamlara göre 30.000'in üzerinde oyun yer almakta. Bunlardan bir tanesini rastgele alırken daha güçlü ve marka oyunlara sahip olmayı hepimiz dileyebiliriz. GamePazarı bize bu noktada da yardımcı oluyor. Steam Random Key aldığınızda iyi oyunların çıkabileceği sistemde satıcıların yorumları ve puanlamaları sayesinde şansınızı yükseltiyorsunuz.

Tabii eğer siz de satıcılar arasında yer alıyorsanız, bu yorum ve puanlama sistemi ile öne çıkabilmek için yapmanız gereken şey iyi oyunları listelemek olacak. Çünkü bunu yaptığınızda satışlarınızda gözle görülebilir yükselmeler olacaktır. Bu sayede Türk oyuncu kitlesi Steam cüzdan oluşturma konusunda daha iyi yerlere gelebilecek ve kütüphanesindeki oyunların kalitesi yükselecek. Gördüğünüz üzere site oyunculara en az ödemelerle en büyük hizmetlere ulaşabilmeyi vaadederek ortaya çıkmış.

Siz de hem para kazanmak hem de eğlenceye uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, GamePazarı'nı kullanabilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla