Konu: Pubg Mobile
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2019, 09:25   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Pubg Mobile

PUBG Mobile Dünya da fırtınalar estiren bir oyun olarak hayatımıza giriş yaptı. Türkiye de bu tarz savaş oyunları her zaman sevilmiştir. Geçmiş zamanlarda counter strike tüm Dünya da büyük bir etki bırakmıştı ki hala da bırakmaya devam ediyor.
Ancak PUBG ve PUBG Mobile özellikle hayatımıza öyle bir giriş yaptı ki hiç sormayın. İş adamından, tutun da 7 den 70 e bu oyuna bağımlı hale gelen var. Haber medyasını takip eden dostlarımız bilir, PUBG oyunu çılgınlığı çoğu zaman haber yapılmıştır. Evet yanlış duymadınız, o kadar bağımlı hale getiriyor ki eşler arasında ayrılık derecesine kadar gelebiliyor.
Yok canım bu kadarda etkili bir oyunmu dediğinizi duyar gibiyim. Kesinlikle, fazlası var eksiği yok. Zaten Youtube.com a girdiğiniz zaman bildiğiniz, bilmediğiniz ne kadar Youtuber var ise hepsinin PUBG oyununu oynadığını görürsünüz. Peki bunu neden yapıyorlar? Cevabı çok basit, en çok izlenen oyun olduğu için.
Şimdi size bu cümleleri neden yazdığımıza gelelim. Onca PUBG dedik, Youtuber dedik, oynanıyor dedik. Dedik de dedik. Böyle bir makale yazmadan önce Youtube bir göz attım ve Youtube de yeni olmasına rağmen DLİVE de bayağı bir takipçisi olan Arif kardeşimizin kanalına denk geldim. PUBG Mobile de rumuzu ARIFBEYy . Kendisini takip etmenizi tavsiye ederim. 7. Sezon 100 RP Puanına sahip kardeşimiz oyunun önde gelen isimlerindendir. 25 Yaşında ve Gaziantep şehrinde yaşamaktadır. Daha fazla bilgi ve videolarınızı izlemek için Youtube kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCMg...uuAG5f11Lf-FVA iyi seyirler.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla