Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2019, 17:02   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İzmir Çiçek

İzmir Çiçek Satın Al

Sevdiklerinize duyduğunuz özlemin göstergesidir bazen bir buket çiçek. Uzakları yakın eden İzmir Çiçek özlemini ve sevgini göstermen için yolculuğa hazır!
Eşin ise özlediğin, bembeyaz aşk adlı ürünümüz mutluluğu anlatır. Anneni asla unutmadık! Kütükte beyaz orkidem kucak dolusu şefkatin vazgeçilmez kokusunu barındırır içinde.
Sevgiliye sadece gül mü alınır? Kırmızı mı olmak zorunda? Hayır. İzmir Çiçek bu konuda özel bir yeteneğe sahip! Lale aranjmanı ve Venedik tasarımlarımıza bakmadan karar vermeni istemiyoruz.

İzmir Çiçek Sepeti.

Bir buket aşk bir yudum sevgi ve hatırlanmanın verdiği eşsiz telaş. Gülümseyen gözler kapının çalmasıyla karşısında İzmir Çiçek! Bu mutlu gözleri görmeyi seviyoruz tıpkı işimiz gibi. İzmir çiçek satın almanın en kolay yolunu tasarımla bütünleştirdi ve size özel ürünleriyle en uygun fiyat garantisini de yanına ekledi. Daha ne olsun diyorsanız bunların yanına birde hızlı gönderi koyarak mutluluğa ortak oldu.

İlk Günkü Gibi Kalsın!

Aşkınız ilk günkü gibi kalsın ve sevginiz hiç azalmasın diye çok yakında en özel Teraryum modellerini de satışa sunacak olan İzmir Çiçek, aşkını düşünenlere işini aşkla yapma garantisi veriyor! Yetmez mi?
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla