Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2019, 19:07   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Fiat Fiyat Listesi

Özel ya da iş amacıyla tercih edilecek olan Fiat araç modelleri konusunda birbirinden farklı seçenekleri tercih yapılması için uzman ekip ile çalışma yapılmaktadır.
Geniş hizmet kapasitesi ile faaliyetlerini devam ettirmekte olan firma İstanbul Fiat bayileri arasında yer almaktadır. Araçlar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için uzman ekip ile yapılacak olan görüşmeler dahilinde merak ettiğiniz konularda daha fazla bilgiye sahip olmanız sağlanmaktadır. Detaylı şekilde yapılacak görüşmeler dahilinde Fiat ticari araç satın almak isteyen müşteriler için beklentilerine uygun şekilde tercih edilecek modeller hakkında bilgi alınması sağlanmaktadır. Firma hizmete başladığı günden itibaren belirlemiş olduğu kalite standartlarıyla müşteri beklentilerine uygun şekilde hizmet vermektedir.*

İstanbul Kartal Fiat Servisi
Fiat kullanıcıları için İstanbul Kartal Fiat servis hizmeti ile araçları yaşanacak olan her türlü problemin kısa sürede çözülmesi sağlanmaktadır. Talep edilmesi durumunda uzman ekip tarafından yapılacak olan incelemeler dahilinde araçtaki problemin belirlenmesi ve daha sonrasında yapılacak çalışmalar ile aracın yeniden kullanıma hazır hale getirilmesi sağlanmaktadır. Güncel fiyatları konusunda bilgi almak isteyenler için hazırlanmış olan Fiat fiyat listesi üzerinden inceleme yapılabilir. Otomatik, yarı otomatik ya da manuel gibi tercih edilecek olan birbirinden farklı araçlar için belirlenen fiyatlar değişmektedir. Kullanıcılar 0 km Fiat Doblo fiyatı konusunda bilgi almak istediklerinde firma ile yapacakları görüşmeler dahilinde belirlenen fiyatlar hakkında bilgi alabilirler.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla