Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2019, 01:07   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Avşa Adası Feribot Seferleri

Özellikle tercih edilen yerler arasında bulunan Avşa adası seferleri özellikle adaya ulaşmak isteyenlerin ulaşımını sağlamaktadır.*
Hafta içi ya da hafta sonu Avşa adasına gitmek isteyenler için düzenlenen Avşa feribot seferleri özellikle ulaşımın aksamadan devam etmesini sağlamaktadır. Farklı iskeleler üzerinden yolculuk etmek isteyenler için belirlenen saatlere göre tercih yapılabilir. 2019 için güncel olarak belirlenmiş olan sefer saatleri değişmektedir. Belirlenecek olan iskelelere göre değişen saatler üzerinden bilet alınabiliyor. Güncel sefer saatlerini incelemek isteyenler site üzerinden detaylı bilgi alabilirler. Değişen saatlere göre yapılacak olan tercihler doğrultusunda ulaşım aksamadan devam ettirilmektedir. Avşa adasına gitmeyi düşünenler için farklı bölgelerden ulaşım feribot ile sağlanmaktadır.

Güncel Avşa Feribot Saatleri
Araçların yoğunluk durumuna göre ek seferler düzenlemektedir. Bu sayede yolcular kesintisiz ulaşım olanağı elde etmektedir. Tekirdağ limanı, Bandırma limanı, Saraylar iskelesi, Çınarlı iskelesi, Marmara iskelesi, Avşa iskelesi, Barbaros iskelesi ve Erdek iskelesi için değişen saatlere göre belirlenmiş olan Avşa feribot seferleri üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Her gün aynı şekilde belirlenen saatlerde seferler düzenlenmektedir. Gemi ihtiyacı olması durumunda ya da araçlardaki yoğunluğun artması sebebiyle düzenlenen ek seferler güncel olarak site üzerinden yayınlanmaktadır. Gece 24'e kadar düzenlenen seferler sayesinde giriş ve dönüşlerin sorunsuz şekilde yapılması sağlanmaktadır. Ulaşım konusunda problem yaşamayanlar en güncel bilgileri site üzerinden kontrol edebilirler.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla