Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2019, 11:41   #1
maras
Keyifli~Üye
 
maras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Haziran 2019
Mesajlar: 9
maras is on a distinguished road
Puanlar: 418, Seviye: 1
Puanlar: 418, Seviye: 1 Puanlar: 418, Seviye: 1 Puanlar: 418, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 20%
Etkinlik: 20% Etkinlik: 20% Etkinlik: 20%
Standart Eğlenceli Bir Gemi Turu

Turizm ve eğlence tesisleri alanında uzun yıllara dayanan tecrübeleri ile hizmet veriyorlar. Yurt dışı tatil turları veya diğer alternatifler arasından size en uygun olanını seçmenizde aracılık ediyorlar. Birbirinden farklı ülkeler ve kapsamlı geziler sunarak en iyi tatil değerlendirme yolları konusunda rehberlik yapıyorlar. Yaz aylarının sıklıkla tercih edilen yerlerinden bir tanesi olan Kıbrıs tatil turları için de size özel tatil paketleri veya kültür turları düzenliyorlar. Gemi turları alanındaki bilgilerini de web sitelerinden detaylı bir şekilde gezileri yayınlayarak ortaya koyuyorlar. Satış işlemlerinin her adımında güven sorunu yaşanmasına izin vermeyecek şekilde hareket ediyorlar.

Detaylı bilgi için: https://www.mngturizm.com/gemi-turlari

Verilen Seçenekler

Sizin sorduğunuz geziler veya ilgi alanlarınız haricinde size uygun olabilecek tüm seçenekleri değerlendirmeniz için önünüze seriyorlar. En uygununu ve en keyif verenini yaşamanız adına tecrübeleri ile yönlendirmeler yapıyorlar. Uçak bileti, transfer veya geziler konusunda sorduğunuz ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplanmasını sağlayarak aklınızda herhangi bir konu kalmadan sadece tatilinize odaklanmanızı istiyorlar. MNG Turizm Gemi turları arasından dünyanın istediğiniz herhangi bir yerini seçmeniz konusunda size bilgi vererek farklı yerler keşfetmenize neden oluyorlar.

Farkları

Sitelerinin tasarımının kolay olması sayesinde fazlasıyla emin adımlarla işlemleri tamamlamanıza imkan tanıyorlar. Turların detaylarını ve gün gün içeriklerini web sitesi üzerinden de yayınlayarak gezinin akışını en başından görmenizi amaçlıyorlar. Bu sayede geziyle alakalı önceden tam anlamıyla bilgi sahibi olmanızı istiyorlar. Ekiplerinin destek vermesi ve her konuda profesyonel bir şekilde çalışmasından dolayı tecrübeli olduklarını hizmet alan herkese hissettiriyorlar. Vize konusunda ise vize birimi sayesinde sıkıntılı bir sürece dahil olmadan kolaylıkla vizenizin alınması adına çalışıyorlar. Özellikle uzun süreli vize için çabalayarak avantajlı konumda olmanızı sağlamayı amaçlıyorlar.
maras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla