Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ağustos 2019, 17:32   #1
Mbdbilisim
Keyifli~Üye
 
Mbdbilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2019
Mesajlar: 11
Mbdbilisim is on a distinguished road
Puanlar: 54, Seviye: 1
Puanlar: 54, Seviye: 1 Puanlar: 54, Seviye: 1 Puanlar: 54, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Mobil Sohbet ile Telefonda Eğlence

Mobil Sohbet Nedir ?
Mobil Sohbet günümüzde insanların en çok aradığı sohbet kelimesi ve terimidir. Mobil Sohbet Odaları insanlar için çok özel sitelerdir. Üye Olmadan Mobil Sohbet yapmak kullanıcılarını hem zamandan kurtarmaktadır hem de büyük konfor ve rahatlık sağlamaktadır. Peki Mobil Sohbet nedir ? Mobil Sohbet odaları insanlara Üye olmadan Mobil Sohbet hizmeti vermekte ve bu Mobil Sohbet akıllı telefon ve tabletlerle sağlanmaktadır. Mobil ismi önceki gibi sadece bilgisayar ile kullanılabilen sitelerin aksine taşınabilir cihazlara hitap etmektedir. Sohbet sitelerine Mobil yani cihazlarla girebilme durumuna Mobil Sohbet bu tarz sitelere de Mobil Sohbet Odaları denilmektedir. Bu Sitelerin En Gözdesi de Üye Olmadan Mobil Sohbet siteleridir.
Mobil Sohbet Odaları Nasıl Çıkmıştır ?
Mobil sohbet odaları siteleri piyasada çok uzun süredir hizmet vermemektedir. en fazla 15 yıllık mazisi olan Mobil Sohbet sisteminin tam olarak oturması ve günümüzdeki gibi yaygın olarak hizmet verir duruma gelmesi ise 5 yıllık bir geçmişe sahiptir. Mobil Sohbet Odaları çıkış süreci kuşkusuz ki günümüzdeki teknolojiye ayak uydurabilme hamlesidir. Sohbet siteleri web üzerinden sohbet etme imkanını java ve flash veri tabanlı yazılımlar üzerinden sürdürmekteydi. Akıllı telefonların ve tabletlerin yavaş yavaş hayatımıza girmesi ile bu yazılımların bu aygıtlara uyumsuzluğu sorun haline gelmeye başladı. Günümüzde kullanılan Mobil Sohbet sisteminin ilk adımları da o zamanlar atılmaya başladı. Daha sonra piyasadaki bütün sohbet siteleri Üye Olmandan Mobil Sohbet hizmeti verenler dahil eski yazılımların yerine bu Mobil Sohbet appletlerini kullanmaya başladı. Böylece Ortaya Mobil Sohbet ve Mobil Sohbet Odaları çıkmış oldu.
Mobil Sohbet Odaları Ücretli midir ?
Mobil Sohbet ve Mobil Sohbet Odaları üzerinden Üye olmadan Mobil Sohbet imkanını tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Günümüzde üyelik ve ücretli arkadaş sitelerinin aksine sitemizde hiçbir şekilde ücret veya üyelik sistemi gibi bağlayıcı durumlar söz konusu dahi değildir. Yapmanız gereken tek şey akıllı bir telefon veya tablet ile sitemizin adresini tarayıcınıza yazmak. Adresi yazdıktan sonra sohbete giriş için sohbet formunu doldurup Mobil Sohbet Odaları’na aktarılmayı beklemektir. Toplam sürenin saniyeleri geçmediği bu süreçten sonra gönül rahatlığı ile ve dilediğiniz yerde Sohbet edebilirsiniz.
http://mobil.sohbet-chat.org
Mbdbilisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla