Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2019, 15:52   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kızılay İngilizce kursu - Perfect English

Kızılay İngilizce kursu - Perfect English

Perfect English, 2002 yılından bu yana Ankara'da faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Öğrencilerine, genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra, akademik sınavlara hazırlık kursları da veren kurum, 10 ayrı şubeye sahiptir.

İngilizce kursu Kızılay denildiği zaman akla gelen ilk internet adresi, hiç şüphesiz perfectenglish.com.tr idir. Bu site üzerinden, Perfect English isimli İngilizce kursunu en yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz.

Perfect English İngilizce kursları Kızılay bünyesinde, her biri son derece yetenekli ve işinde uzman eğitmenler görev yapar. Bu eğitmenlerden alacağınız kızılay ingilizce kursları sayesinde, çok daha akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz.

Google üzerinden, İngilizce kurs kızılay diye arama yaptığınızda da karşınıza hemen perfectenglish.com.tr çıkacaktır. Perfect English Kızılay İngilizce kurs ile birlikte; YDS, TOEFL, IELTS, TOEIC, GMAT gibi sınavlarda, hayal ettiğiniz puanları toplayabilirsiniz. Nitekim burada, her sınav türü için ayrı ayrı eğitimler verilmektedir.

Kızılay İngilizce kursu arayanlar, artık hangi kuruma başvurması gerektiğini biliyor. Perfect English ile birlikte, hazırlık atlama kursu da alabilirsiniz. Bu da, hayatınızın bir senesini adeta kurtarma anlamına gelir. Üniversiteyi 1+4 = 5 yıl okumak yerine, sadece dört yılda bitirmek için, siz de hazırlık atlama kursları içerisine kayıt olabilirsiniz. Üniversite hazırlık atlama kursu size tam anlamıyla bir yıl kazandırır. Gerek çeşitli akademik sınavlar için kurslar, gerek üniversite hazırlık atlama kursları, gerek genel İngilizce eğitimleri, gerekse de özel dersler burada sizleri bekliyor olacak.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla