Konu: e okul vbs
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2019, 21:39   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart e okul vbs



E okul veli bilgilendirme sistemi bir çok siz değerli veli için kullanışlı olmakla beraber Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devreye sokulan e okul vbs, öğrencilerin eğitimi hakkındaki pek çok bilgiye ulaşım imkanı veren sistemdir.
e okul vbs girişi nasıl yapılır? 2019 Takdir- teşekkür sorgulama Okulların nihayet haftasına doğru yaklaştığımız şu günlerde talebe ve veliler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş için arama yapıyor. E-Okul takdir teşekkür nasıl hesaplanır? E-Okul imtihan sonuçları nasıl sorgulanır? Kaynak: E-Okul VBS girişi nasıl yapılır?

Öğrenciler ve öğretmenler tatil için hazırlık yaparken nihayet imtihan dönemleri de yapılmaya başladı. Bu sebeple e-Okul VBS imtihan sonuçları da merak konusu olmuş durumda. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi sayesinde öğrenciler ve veliler takdir-teşekkür hesaplama işlemlerini kolaylıkla yapılabiliyor.e okul vbs GİRİŞ NASIL YAPILIR?Sınav sonuçlarını öğrenmek ve takdir-teşekkür hesaplamak için öğrencilerin notları öğretmenler yönünden e-Okul sistemine yükleniyor. Sonuçları merak eden öğrenciler öncelikle e-okul.meb.gov.tr Sistemine giriş yapmalı.Açılan Pencerenin sağ kısmında Veli Bilgilendirme Sistemi kısmında bulunan T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası bölümünü doğru bir biçimde girmelidir.Açılan Sistem üzerinden imtihan sonuçları, sözlü notları, karne notu gibi bilgilere girerek hesaplamalar yapabilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla