Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2019, 23:09   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İzmir Branda

İzmir branda tente ve pergola sistemlerinde öncü ve lider pozisyondaki firmamız İzmir'de ve çevre ilçelerde konutlara ve iş yerlerine yönelik tente ve pergola sistemleri imalatı , montajı ve servisi hizmetlerini 2005 yılından bu yana kalite anlayışından ödün vermeden gerçekleştirmektedir.

Otomatik tente ve otomatik pergola sistemlerimiz ile kendiliğinden açılıp kapanabilen tente ve pergola sistemleri sayesinde zahmetsizce yaz aylarının ve kış aylarının rahatsız edici etkilerinden uzakta huzurlu bir şekilde balkon , teras, bahçe ve verandalarınızın keyfini yaşayabilirsiniz.

Yeni kanunlar ile yapılan düzenlemeler yüzünden açık tarafı bulunan kafe, restoran , kahvehane, pastane ve büfeler için üç tarafı ve üstü açılıp kapanabilen pergola ve tente sistemleri zaruri bir hal kazanmıştır. İzmir tente pergola sistemleri olarak size en uygun koşullarda motorlu pergola yada otomatik tente sistemlerini sunmaktayız. ayrıca mağaza ve dükkanlar için dekoratif tente modellerimiz mevcuttur.

Kollu tente mafsallı tente körüklü tente ve wintente seçeneklerinin yanı sıra çift taraflı tente olarak bilinen t modül - kendinden ayaklı tente modellerimiz ile bir duvara ihtiyaç duymadan her alana uygulanabilen tente sistemlerimizde mevcuttur.körüklü tentelerimiz ise özellikle mağaza ve dükkanlar tarafından tercih edilmektedir. Tente ve branda üzerine dilerseniz markanızı ve sloganlarınızı baskı yaparak daha da dikkat çekici yapabilmekteyiz.

Teras yada balkon için tente ihtiyaçlarınız içinde bizi arayabilirsiniz. Karşıyaka, Buca, Bornova, Çiğli, Karabağlar, Gaziemir, Foça, Çeşme, Alaçatı, Kuşadası gibi tüm İzmir genelinde ilçelere hizmetimiz mevcuttur.

Ürünlerimiz
İzmir tente
İzmir pergola
pergola İzmir
tenet İzmir
motorlu pergola
oval pergola
otomatik tente İzmir
İzmir otomatik tente
branda
şeffaf branda
şeffaf branda İzmir
körüklü tente
İzmir körüklü tente
mafsallı tente sistemleri
İzmir mafsallı tente
kollu tente
elektrikli tente
mağaza tentesi
dükkan tentesi
kış bahçesi
win tente sistemleri
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla