Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2019, 14:10   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Arif Kerem Göğüş



Türk ve uluslararası iş dünyasında, yenilikçi çalışmaları ve vizyonuyla önemli bir değer oluşturan Arif Kerem Göğüş 1990 yılında Ankara'da Dünyaya geldi. Kapadokya bölgesi Nevşehir eşrafından Göğüş ailesinin mensubu ve Ağır Ceza Mahkemesi başkanı, Nevşehir Avanos eski belediye başkanı Muharrem İlleez'in torunu olarak bu köklü ailedeki yerini aldı.
Kerem Göğüş lise eğitiminden sonra Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü burslu olarak kazandı. Arif Kerem Göğüş, Başarılı iki yılın ardından eğitimine Ankara Atılım Üniversitesi'nde devam etme kararı aldı. Ankara Atılım Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sonra kendisine konferanslar verme teklifinin geleceği Atılım üniversitede okurken iş hayatına atıldı.

Girişimci ve ticari ruhla çok genç yaşta Gayrimenkul, Enerji, İnşaat, Turizm ve Teknoloji alanında şirketlerini kurdu. Göğüş Holding yönetim kurulu başkanı oldu. Yüzlerce çalışan, onlarca proje ile markasını ulusal ve uluslararası arenaya taşıdı, şirketlerinin saygı ve güven barındıran bu marka değerini gün geçtikçe arttırdı.
Göğüş markasının kurumsal çalışmalarını bu konuda Türkiye'nin en önemli isimlerinden aynı zamanda öğretim üyesi Bülent Erkmen tarafından yapıldı.
Her zaman yaptığı işte "ilk ve en kaliteli olma" amacını belirlemiş olan Arif Kerem Göğüş, Türkiye'nin ilk "merkez Rezidans" projesini geliştirerek Trend Rezidans sistemini hayata geçirdi. İstanbul'un ve Ankara'nın en değerli lokasyonlarında Kentsel Dönüşüm ile Rezidans projeleri geliştirdi. Üstün mimari ve mühendislik teknolojisiyle inşa edilen Rezidanslar Avrupa'da 7 farklı dalda ödül aldı. Yaşam kalitesi, kentsel dönüşüme katkı ve deprem güvenliği öncelikleriyle hayat bulan Trend Rezidansların kurucusu Arif Kerem Göğüş, ilk kez Los Angeles'ta verdiği konferansta Trend sisteminin devamını yapacağını duyurdu.

İstanbul, Ankara, Eskişehir, Samsun, New York, Los Angeles, Londra, Brüksel gibi birçok şehirde İş dünyası ve Üniversitelerin davetlisi olarak girişimcilik, başarı, disiplin ve ekonomi alanında konferanslar verdi. Arif Kerem Göğüş aynı zamanda birçok TV programında kalite ve inovasyon alanında televizyon programlarında konuşmacı olmuştur.
Türkiye'nin birçok resmi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın resmi heyeti içinde İş adamı olarak yerini aldı. Ülkemiz adına yurt dışında çalışmalarda bulundu. Yatırım imkanlarını değerlendirdi ve bu konuda görüşmelerde bulundu. Gerçekleştirdiği projelerinde Türkiye'nin en önemli mimarları arasında yerini alan Doğan Tekeli, Tümay Korucuoğlu, Hasan Sökmen gibi duayen isimlerle çalıştı.
Ticari başarısı, hayata geçirdiği projeler, toplumla olan güçlü iletişimi ve sosyal sorumluluk bağları Arif Kerem Göğüş'e Türkiye ve Dünyada birçok prestijli kurumdan ödüller kazandı. 2011'de YÖK ve TÖK (Yüksek Öğretim Kurumu) tarafından 3 milyon 800 bin öğrencinin oylamasıyla yılın en başarılı genç iş adamı, 2012'de Dünya tüketici akademisi yılın en başarılı iş adamı, 2012'de Las Vegas'da İnternet marketing Association tarafından teknolojiyi en iyi kullanan yapı şirketi, 2012'de Türk hukuk enstitüsü yılın en başarılı iş adamı, 2009'da Avrupa gazeteciler derneği tarafından en başarılı inşaat şirketi, 2010'da Türkiye radyocular derneği yılın en başarılı iş adamı ödüllerini aldı.

__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla