Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2019, 14:14   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Kerem Göğüş



2012'de World Consumer Academy tarafından İstanbul'da verilen en başarılı iş adamı ödülünü Almanya eski başbakanı Gerhard Schröder'in elinden, yine 2012'de en başarılı iş adamı ödülünü ve en iyi inşaat şirketi ödülünü Londra'da anayasa komisyonu başkanı Burhan Kuzu'nun elinden aldı. Aynı yıl Amsterdam'da Türk Hollanda iş adamları derneği katkılarıyla düzenlenen Avrupa kalite ödüllerinde Avrupa'da yılın en başarılı iş adamı ödülüne layık görüldü.
2014 yılında ABD New York kentinde düzenlenen her yıl Manhattan da Türk bayrağının dalgalandığı Türk günü yürüyüşüne THY, Garanti bankası gibi kurumlarla birlikte sponsor oldu.
ABD de gerçekleştirilen resepsiyonda Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu elinden plaket ve başarı ödülünü aldı.
Brooklyn Belediyesi Eski Başkanı ve şu anda New York Kültür ve Turizm Daire Başkanı olan Marty Markowitz ile New York'ta Brooklyn Belediye Başkanlığı makamını ziyaret ederek ülkemiz hakkında tanıtım ve konuşmalar gerçekleştirmiş ve iş fırsatları üzerine olumlu bir görüşme gerçekleştirmiştir.
Kerem Göğüş Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak üyesi Bakir Izzetbegoviç'i makamında ziyaret etmiştir. Görüşme sonunda Izzetbegoviç babası Alija Izzetbegoviç'in hayatını anlatan bir cd hediye etmiştir. Daha sonra Alija Izzetbegoviç'in kabrini ziyaret eden Göğüş ardından üç saatlik kara yolculuğu ile Srebrenitsa kentine giderek soykırımda yakınlarını kaybedenlerle görüşerek Potocari soykırım anıtı ziyaret ederek dua etti.

Sosyal branşlar ve Sanata olan ilgisinden dolayı, Arif Kerem Göğüş, Yakın Doğu Üniversitesi ve Ankara Atılım Üniversitesi'nde mühendislik eğitiminin yanında Tiyatro, Drama ve Beden dili eğitimi aldı. Atılım Üniversite'si tiyatro grubunu kurdu. Kıbrıs'ta Rauf Denktaş'ın da aralarında bulunduğu seyirci kitlelerine sergilenen "ah şu bizim gençler" oyununda rol aldı. Ankara devlet tiyatrosu küçük tiyatro sahnesinde sergilenen "Sezar" oyununda Sezar'ı canlandırdı.

Arif Kerem Göğüş'ün tamamını okuduğu 1500 kitaplık bir iş dünyasında kişisel gelişim kütüphanesi vardır. En büyük ilgi alanlarından birisi ağırlıklı olarak iş dünyasında kişisel gelişim, girişimcilik ve tarih üzerinedir.
Dedesi Adalet partisinden belediye başkanı olan Arif Kerem Göğüş Menderes ailesi ile de yakın ilişkide olmuştur. Merhum Adnan Menderes'in oğlu Merhum Aydın Mendes'i Ankara' evinde ziyaret ederek geçmiş yaşanılanlar hakkında konuşma fırsatları bulan Göğüş sonrasında da bu bağlarını hiç koparmadan Ümran Menderes ile de bir araya gelmektedir.
İş dünyasındaki ilgi alanları dışında, golf, tenis, satranç, felsefe ve tiyatro ile de ilgilenen Arif Kerem Göğüş üniversite satranç şampiyonasında birinci olmuştur.

Yenilikçi fikir ve girişimlerle başlattığı tüm çalışmalarını Türkiye'nin gururu olacak platformlara taşıyan Arif Kerem Göğüş artık "Göğüş" ismini dünya üzerinde yaşayan tüm insanların tanıyarak güvenecekleri bir marka haline getirmeyi hedefliyor. Hayatı boyunca sürdürdüğü güven, kalite ve insanlığa fayda felsefesini, iş hayatı ve yakın gelecekteki siyasi çalışmalarında da yükselterek devam ettirmeyi amaçlıyor.
Arif Kerem Göğüş, Ödül almaya gittiği Çırağan sarayındaki törende Alman asıllı dizi ve sinema oyuncusu sanatçı Wilma Elles tanışarak hayatını birleştirmiş ve 2015 yılı temmuz ayında Amerika Birleşik Devletleri'nde Melodi ve Milat Kerem isimlerinde ikiz çocukları Dünyaya gelmiştir.

__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla