Konu: Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2019, 14:37   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Sohbet



sohbet, yıllardır insanlar arası iletişimin bir numaralı kapısı olmuştur. Gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan yazışma ve sohbet kanalları da; birbirinden farklı insanları ve o insanların kültürlerini tanımamıza olanak sağlamıştır. Sürekli yenilenen teknoloji, bizim için farklı dünyaların kapısını aralamış ve son zamanlarda, bu platformlar; sosyal yardımlaşma ve dayanışmalar için de önemli bir basamak olmuştur. Sitemiz; sanal arkadaşlık, vakit geçirmek, eğlence, sanal ortamda sosyal faaliyetler sürdürmek ve bilgi birikiminizi artırmak adına hizmetinize sunulmuştur. Siz, değerli kullanıcılarımızın sosyal alemde, verimli ve seviyeli zamanlar geçirmeniz için kurduğumuz bu platformda, dilerseniz yazılı, dilerseniz de sözlü iletişimde bulunabilirsiniz. En güzel şekilde sizlerde chat yapmanın tadını çıkarmak istiyorsanız eğer, artık www.sohbetmis.net ile aradığınız keyifte arkadaşlıkları kurabileceksiniz.

Adınızı veya kendi kişiliğinize uygun gördüğünüz herhangi bir ismi rumuz (nick) olarak alarak, birkaç dakika içerisinde sisteme, sorunsuz bir şekilde üye olabiliyor ve sohbete dahil olabiliyorsunuz. Önce size neler sunduğumuzun deneyimini yaşamak istiyorsanız, misafir üye olarak da sitemizi kullanabiliyorsunuz. chat yapmak ve dilediğiniz gibi harika arkadaşlıklar kurmak artık çok daha kolay olacaktır. Çok çeşitli sohbet odaları aracılığı ile herhangi bir konuya dahil olarak; yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Sohbet odaları niteliğine göre sanat, edebiyat ve dini konular başta olmak üzere birden çok konuda sohbet imkanı bulabiliyorsunuz. Yine sohbet odasının niteliğine göre çeşitli yarışmalarla kendinizi sınayabiliyor ve bilgi birikiminizi diğer üyelerle paylaşabiliyorsunuz.

Eğer konuşulan konular ve bulunan sohbet odaları ilginizi çekmiyorsa; kendi isteğiniz doğrultusunda bir sohbet odası açabiliyor ve konuşulacak konuyu siz belirleyebiliyorsunuz. Site içerisinde sürekli olarak denetim yapan kullanıcılar bulunuyor ve herhangi bir durumdan şikayetiniz olursa, size anlık çözümler sunuyoruz. Özellikle sohbet odaları içerisinde küfür, argo sözcükler, tahrik ve taciz edici cümleler, kişisel bilgilerin ulu orta dağıtılması (mail adresi-telefon numarası- adres vb.), bölücü ve ırkçı söylemler gibi illegal davranışlar yasaklanmıştır.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla