Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2019, 12:28   #1
webmaster
Keyifli~Üye
 
webmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Eylül 2019
Mesajlar: 7
webmaster is on a distinguished road
Puanlar: 43, Seviye: 1
Puanlar: 43, Seviye: 1 Puanlar: 43, Seviye: 1 Puanlar: 43, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Crm yazılım

CRM YAZILIM

CRM Yazılım günümüzde işletmeler için çok fazla önemi olan bir ihtiyaçtır. Özellikle hizmet sektörü için vazgeçilmez bir yazılımdır. CRM Yazılım nedir, diye soruyorsanız hemen belirtelim; müşteri ve müşteri adaylarınızı en hızlı ve kolay yönetebildiğiniz, ihtiyaçlarınızı doğru ve en iyi şekilde tespit edebildiğiniz yazılımlardır.
Bunun dışında ise CRM Yazılımında müşteri kazanma veya kaybetme oranları, istatistikleri, nedenleri ve önlemleri ile satışçıların hedefleri, aktivite sıklıkları ve toplamları, hedef ve sapma oranları gibi değerli istatistiklere de kolayca ulaşabilirsiniz.
Müşterilerini memnun bırakmak her firmanın hayalidir. CRM Yazılımları ile birlikte bu hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor aynı zamanda güvenilir ve kaliteli teknik servis hizmeti veriyoruz. CRM Yazılımı e-posta, telefon, web sitesi, sosyal medya profili ve daha fazlası gibi müşteri iletişim bilgilerini kaydeder. Ayrıca şirketin faaliyetiyle ilgili son haberler gibi diğer bilgileri de otomatik olarak alabilir ve müşterilerin iletişimdeki kişisel tercihleri gibi ayrıntıları saklayabilir. CRM Yazılım, size bireyler ve şirketler hakkında eksiksiz bir kayıt sağlamak için bu bilgileri düzenler. Böylece zamanı daha iyi kullanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olur.
Küçük büyük demeden birçok firmanın bu yazılımları kullanmasındaki başlıca amaç olarak karı arttırmak gösterilebilir. CRM Yazılım ile müşterilerinizi anlayıp, ihtiyaçlarına göre ürünler çıkartıp, var olan problemlerine hızlı çözümler sunabilirsiniz. Sadece şuan irtibatta olan müşterilerinizin yanı sıra CRM Yazılımı sizlere daha çok müşteri de kazandıracaktır. CRM Yazılım olmadan önce yetkililerden bilgi alırken eksik bilgilerin alınması ve verilen fiyatların unutulması gibi sorunlar yaşamaktaydınız. Fakat sistemde bulunan detay alanı ve verilen fiyat gibi alanların olması bu sorununuzu ortadan kaldırmıştır. Siparişlerin kısa süre de satışa dönüşmesini istiyorsak bu sistemler işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.
Sizlerde yukarıda belirtilen CRM Yazılımlarımızın firmanıza katkı sağlamasını istiyorsanız, firmanıza bir yazılım sistemi yaptırmanın vakti gelmiş demektir. Bu sistem ile işlerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra satışlarınızda büyük oranda artış sağlayabilirsiniz. Bu konuda sizlere en iyi hizmeti sunan firmamızla iletişime geçip konuyla alakalı tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Web Tasarım ve Yazılım Firması: https://www.windmedya.com
webmaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla