Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2019, 19:25   #1
Baybars
Keyifli~Üye
 
Baybars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Ağustos 2019
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 291
Baybars is on a distinguished road
Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Twitter Takipci Kazanma



TWITTER TAKİPÇİ ARTTIRMA

Twitter tüm dünyada en fazla takip edilen sosyal medya ağlarından sadece bir tanesi. Sosyal medya dev olmasının yanında kullanışlı ara yüzü ve eğlenceli olmasıyla da diğer sosyal medya ağlarından farkını ortaya koyuyor. Bir de olayın şöyle bir boyutu var. Twitter fenomenler, sayfalarına aldığı reklam ücretleriyle yaşam standartlarını kuruyor. Durum böyleyken fenomen olma ihtiyacı günbegün artıyor. Yazımızda da anlatacağımız aslında bir destek hikâyesi: Twitter takipçi kasma nasıl arttırırım?
Bunun için tabii ki birçok yöntem var. Birçok Twitter takipçi kasma siteleri mevcut bu bağlamda. En iyisinin https://takipetmeyenler.com/ belirtip size neler yazmanız gerektiğini tek tek açıklayacağız.

İlk adımımız Twitter takibe takip yöntemini kullanarak takipçi sayısını arttırmak. Bu yöntemin 0'e yakın işlediğini denediğinizde de göreceksiniz. Takibe takip yönteminde takipçilerin kullanıcılarının da geri takip yaptığı gerçeği ile bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz.
2. yöntemse Twitter takipçi kasma sitelerinden https://takipetmeyenler.com/ da olduğu gibi siteye girip takipçi kazanma şansınız çok yüksek. Hem sizi takip etmeyenleri kolaylıkla bulabiliyorsunuz hem de aktif Twitter takipçi. Yani sizi takip etmeyen bir kişileri kolaylıkla analiz yoluyla birlikte Twitter'da daha nasıl ve ne şekilde aktif olabilirim sorusunun yollarını daha net bir şekilde bulabilirsiniz.

3. yöntem ise linkler. Link barından tweet okunması daha çok retweet alıyor. Özellikle de blog veya haber sitesi gibi projeniz varsa kesinlikle kısa linkler kullanmanızı öneririz. Twitter takipçi kasma yolları saymakla bitmiyor. Şimdi diğerine geçelim.
Bir diğer yol belirli aralıklarla yapılan düzenli paylaşım grafiği. Takipçiler çünkü saat gibi bekler. Ne zaman paylaşım yapacak, ne paylaşacak gibi sorularla karşılaşacak gibi düzenli olmanız gerekir. Twitter takipçi arttırma yöntemlerinden etkili olandır bu yol. Ayrıca sektörle alakalı anahtar kelimelerin #hastag şeklinde kullanımıyla birlikte de profilinizin daha etkin kullanıldığına şahit olabilirsiniz.
Yani aslında bunları yapamama durumunda iseniz de hiç endişelenmeyin. Yanınızda daima https://takipetmeyenler.com/. Takipçileri kolaylıkla kazanabilir sizi takip etmeyenleri de Twitter dünyasında kolaylıkla keşfedebilirsiniz.
Baybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla