Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2019, 05:08   #1
Baybars
Keyifli~Üye
 
Baybars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Ağustos 2019
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 291
Baybars is on a distinguished road
Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kanada Eğitim Günleri 19-20 Ekim'de



Kanada Eğitim Günleri 19-20 Ekim'de İstanbul'da!
Kanada'nın en seçkin okullarının katılacağı Kanada Eğitim Günleri başlıyor! 19-20 Ekim tarihlerinde İstanbul, Harbiye-HİLTON Otel'de gerçekleştirilecektir.

Kanada Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Kanada Eğitim Günleri etkinliğine katılım tamamen ücretsizdir. kanada günleri süresi boyunca Kanadalı okul yetkilileriyle bire-bir görüşme yapabilir, Kanada eğitim programları hakkındaki sorularınızı sorabilirsiniz.

Kanada'nın En Seçkin Okulları Katılacak

Kanada Eğitim Günleri bir önceki katılımda Kanada'nın en seçkin okulları katılım sağlayacaktır. Kanada günlerine katılım sağlayan okullarla bire bir görüşmenin en büyük avantajı şüphesiz aklınızdaki sorulara birince elden yanıt almaktır. kanada eğitim günlerine katılım tamamen ücretsizdir.

Kanada Eğitim Günlerine katılım tamamen ücretsizdir. Kanada Kültür Merkezi tarafından organize edilen Kanada Eğitim Günleri ve Kanada Kayıt Günleri Kanada Kültür Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Çalışarak Eğitim AL - Kanada'da Göçmen OL!

Başta üniversite veya kolejlerin yer alacağı Kanada Kayıt Günlerinde: Eğitim alırken haftalık 20 saat çalışma izni, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni ve göçmenlik hakkınız olduğunu biliyor muydunuz ?

Kanada Günleri 19-20 Ekim'de Harbiye Hilton Otel'de! Zengin eğitim programları ve birçok okulun katılımıyla gerçekleşecektir.

Kaynak; Kanada Dil Okulu Fiyatları 2019 | Kanada'da Eğitim
Baybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla