Konu: ko-cüce
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2019, 23:46   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart ko-cüce

Knight Online GB kasma yöntemleri

Hepsi bizzat kendim tarafından tecrübe edilmiş bir bir yazdığım her maddede gözlerim patlarcasına da olsa oyun içi GB kasmıştımdır sizlerde bu yöntemleri deneyerek oyun içinde rahat GB kasabilirsiniz. Bir sonraki yazımda Clan olarak nasıl daha fazla GB kasılır bunu değerli okuyucularımı anlatacağım.


ko-cüce
1. Ticaret Yapmak

Eğer fazla oyun başında duramıyorsanız sizin için en ideal yol ticaret yapmaktır. Oyunda pazar alanı olan "Maradon" bölgesine geçerek en çok satılan eşyalarıdır genellikle "Rogue" eşyalarıdır ucuza gördüğünüz eşyaları az bir kar payı kurarak uzun vadede iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Ticaret yöntemi çoğu oyuncunun yaptığı Knight Online GB kasma yöntemidir.

2. Maden İşçisi Olmak

Eğer ilk yöntemde dediğimiz oyun başında sürekli kalamıyorsanız bu bahsedeceğim yöntem pazar gibi rahat bir yöntem değil oyuna belirli aralıklara bakmak zorundasınız. Neyse fazla uzatmayalım yönteme geçelim. Eğer premiumsuz olarak yapacaksanız bu işi hiç yapmayın baş ağrısından başka bir şey getirmez. Bahsedeceğim yöntem de öncellikle Golden Mattock almak zorundasınız veya DC Premium servisini satın almalısınız. DC Premium ile ücretsiz Golden Mattock gelicektir.

Golden Mattock ile madende kazı yapmaya başladığınızda 10 dakika'da bir invertory(çantanız) dolacaktır. Invertorynize gold voucher düşecektir. Bunları kırdığınızda içlerinden düşen BF Taşları, Kırmızı Yeşil Mavi kutularla uzun vadede iyi bir kar edebilirsiniz.

3. Cz'deki Aoc Slotu

Oyunda en çok para kasılan noktalardan birsii eğer oyuna yeni başladıysanız burda para kasmayı şimdiden hayal edebilirsiniz. Çünkü burası otopark ağaları gibi çoktan kapılmış durumda dönmedik hile hurda yok. Eğer ben kendime güveniyorum derseniz slota vermem derseniz 1 ay sonra baya bir para kasabilirsiniz. Oyundaki en iyi BUS düşen slotlardan bir tanesidir.

ko-cüce[/b]


4. +8 Yakmalık Slotları

Oyunda herkes birbirinden üstün olmak için çabalıyor bununla birlikte herkes item upgrade yapmaya çalışıyor. Oyunda en çok yakılan itemler +8 yakmalık itemlerdir. Bu slotlar maradonda Lycan ve türlerini keserek kasabilirsiniz. Ama buraya 80+ char ile gelirseniz kutuların açılmasını beklemeyin en ideal level 58'dir. Oyunda en çok tercih edilen gb kasma yöntemlerinin arasındadır.

5. Cardinal ve CZ Cardinal Slotları

Bu Cardinal dedikleri monsterlardan 100 k ederinde bir item çıkmaktadır. Bu itemleri çıkartarak biriktirip sattığınızda iyi bir gb kasma yöntemlerinden bir tanesidir. CZ biraz daha şatafatlıdır giden gelen çok olur sürekli başında olmanız gerekir bu slotlarda her zaman olduğu gibi rakibiniz çok olacaktır oyundan gözünüzü ayırmayın.

Daha fazlası için bu konu ile ilgili makaleme göz atabilirsiniz.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla